BIST 10.639
DOLAR 32,21
EURO 35,06
ALTIN 2.491,58
HABER /  SPOR

Terim Feneri niye reddetti?

Fatih Terim'e tam yetki ile ve Avrupa standartlarında maaş önerildi. Ama Terim Fener'in ortaya koyduğu bir şart nedeniyle reddetti.

Abone ol Fenerbahçe Emre Belözoğlu ile birlikte Fatih Terim'e de teklif götürmüştü. Terim'in bu teklifi reddetmesinin nedenini Fatih Altaylı yazdı. İlk ağızdan aldığı bilgilere göre bunun nedeni Fenerbahçe'nin ortaya sürdüğü bir şarttı.

Fenerbahçe'nin Fatih Terim'e yaptığı teklif baştan çıkaracak nitelikteydi. Takımın başına tam yetki ile geçmesi önerilen Terim'e süper rakamlar önerildi. Maaşı Avrupa'daki hocaların ayarında olacaktı.
Terim'i cezbeden bu astronomik teklifin bir şartı vardı. Fenerbahçe yönetimi, Fatih Terim’den “Galatasaray kongre üyeliğinden istifa etmesini” istiyordu.

Fenerbahçe yönetimi, “Senin Galatasaraylı olmana saygımız var ama Galatasaray kongre üyesi olman profesyonel bir tavır değil. İstifa et takımın başına geç” diyordu.

Terim Fenerbahçe yönetimine “Tekliften onore olduğunu ama Galatasaray kongre üyeliğinden istifa etmesinin söz konusu olmadığını” bildirdi ve konu kapandı. En azından şimdilik...