BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.405,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tepecik köyüne bilgisayarlı kütüphane

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit merkeze kilometrelerce uzaktaki Tepecik Köyü'ne internet bağlantısı olan kütüphane kurdu.

Abone ol

İzmit merkeze kilometrelerce uzaklıkta bulunan Başiskele’ye bağlı Tepecik Köyü’nde bilgisayar destekli kütüphane açıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele’ye bağlı Tepecik Köyü’nde köy halkının faydalanacağı kütüphane açtı. 4 adet bilgisayar ve yazıcının da yer aldığı kütüphane de internetin yanı sıra muhtar odası da bulunuyor.

Açılışa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Zeki Aygün, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çöpoğlu, Başiskele’ye vekalet eden Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Tepecik Köyü Muhtarı Sadettin Güneş ve çok sayıda davetli ile köy halkı katıldı.

Kültür hizmetleri sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kültür hizmetleri sürüyor. Kitap fuarı, bilgi evleri derken Büyükşehir, Başiskele’ye bağlı Tepecik Köyü’nde kütüphane açtı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun açılışını gerçekleştirdiği kütüphanede bilgisayar, internet, yazıcı ve bir de muhtar odası bulunuyor.

Talepler karşılanacak

Açılış programında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, kültür hizmetlerinin artarak devam edeceğini söyledi. Kütüphanenin açılışında köy muhtarı ile halkının büyük isteği ve çabasının etkili olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, diğer köylülerin de bu konuda ilgisinin karşılıksız kalmayacağını vurguladı.