BIST 9.538
DOLAR 32,48
EURO 34,76
ALTIN 2.489,02
HABER /  GÜNCEL

TEOG 3 nakil sonuçları MEB ve e-okul'da (TEOG nakil sonucu sorgu ekranı)

TEOG 3. nakil sonuçları meb.gov.tr'de. MEB TEOG 3. nakil yerleştirme sonuçlarını bugün saat 09.45'te meb.gov.tr ve e-okul.meb.gov.tr'den erişime açtı. TEOG nakil sonuçları sorgu ekranı MEB ile aynı anda internethaber.com'da.

Abone ol

TEOG 3. nakil sonuçları açıklandı. MEB 2017 TEOG 3. nakil sonuçlarını meb.gov.tr'den ve e-okul.meb.gov.tr'den bugün saat 09.45'te açıklandı. TEOG 3. nakil sonuçları sorgulama ekranına internethaber.com'dan da ulaşabilirsiniz. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) 3. nakil başvuruları 28 Ağustos- 6 Eylül tarihleri arasında yapılmıştı. Son başvurular olan 3. nakil başvurularının sonuçları ne zaman açıklanacak merak konusuydu. Beklenen açıklama geldi. MEB TEOG nakil sonuçlarını bugün saat 09.45'te açıkladı. 

E-OKUL TEOG SORGULAMA SAYFASINA NASIL GİRİLİR?

Milli Eğitim Bakanlığının sunmuş olduğu E-okul veli bilgilendirme sistemi sayesinde, öğrencilere ait not ve devamsızlık bilgisine kolay ve hızlı bir şekilde en güncel haliyle ulaşabilmek mümkün. Bu sistem öğrencilerle birlikte veliler için de oluşturulmuştur. E-okul sisteminde süreç, öğrencinin okula başlaması ile başlar, öğrencinin mezuniyetine kadar devam eder. E-okul veli bilgilendirme sistemine, resmi web sitesi olan https://e-okul.meb.gov.tr/ üzerinden erişilebilmektedir.  Böylece öğrenci numaraları ve T.C.kimlik numaraları ile giriş yapılarak bu sistemden en etkin ve verimli şekilde yararlanılabilmektedir.

TEOG 3. NAKİL SONUÇLARI SORGU EKRANI İÇİN RESME TIKLAYIN

OKULLAR NE ZAMAN AÇIKLACAK?

2017-2018 Eğitim öğretim yılı 18 Eylül 2017 Pazartesi günü, okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5’inci sınıflarındaki öğrenciler eğitim ve öğretime hazırlanması, okulların açıldığı hafta içerisinde dersler ile eş zamanlı olarak yapılacak.