BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,62
ALTIN 2.411,63
HABER /  GÜNCEL

TEM Otoyolu'nda trafik kilitlendi

TEM Otoyolu Ümraniye mevkiinde iki kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kaza sonucu trafik kilitlendi.

Abone ol

Kaza saat 15.00 sıralarında TEM Otoyolu Ankara istikameti Ümraniye mevkiinde meydana geldi. 34 AL 3417 plakalı kamyonetiyle Ankara istikametinde ilerleyen Necdet Akyüz iddiaya göre önündeki araçların yavaşlaması üzerine fren yaptı.

Bu sırada 34 TM 6314 plakalı kamyonetiyle arkadan gelen sürücü Levent Hız, fren yapmasına rağmen duramayarak Akyüz’ün aracına arkadan çarptı. Kaza sonrasında Hız, kamyonetinde sıkışırken olayı gören vatandaşlar durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralı sürücüyü kısa süren çalışmanın ardından kurtardı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Hız, ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Kaza nedeniyle TEM otoyolu Ankara istikameti kurtarma çalışmaları nedeniyle bir süre trafiğe kapatıldı.TEM Otoyolu’nda her iki istikamette de yoğun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan araçların kaldırılmasından sonra yol trafiğe açıldı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.