BIST 11.058
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.502,08
HABER /  GÜNCEL

Telefonda tanıştığı kadın sonu oldu!

Tesadüf sonucu telefonda bir kadınla tanıştı... Ancak kadın evliydi... Evine getirdiği kadın mekanı beğenmeyince 'kaçırıldım' dedi. Eşi ve kayınbiraderi adamı öldürdü.

Abone ol

İzmir'de manavlık yapan İhsan Kaygısız, tesadüf sonucu cep telefonuyla konuşup tanıştığı, Van'dan İzmir'deki evine getirdiği evli A.G.'nin, bulunduğu ortamı beğenmeyince telefon edip "kaçırıldım" dediği kocası A.G. ve kayınbiraderi M.G. tarafından kemerle boğularak öldürüldü. A.G., eşi ve kayınbiraderi İstanbul'daki yakınlarının evinde yakalanırken, Kaygısız'ın cesedi İzmir- Manisa karayolu kenarında bulundu.

Dün saat 18.30 sıralarında polisi arayan vatandaşlar, Karabağlar İlçesi'nde bir erkeğin zorla bir araca bindirildiğini ihbar etti. Araştırma başlatan polis ekipleri, İzmir'de manavlık yapan 49 yaşındaki İhsan Kaygısız'ın kaçırıldığı belirledi. Araca bindirildiği yerde kan izlerine rastlandı. Kaygısız'ın çocuklarına ulaşan polis, yaklaşık 3 aydır Vanlı 35 yaşındaki A.G. ile ilişkisi olduğunu ve eşinden boşanmak için dava açtığını öğrendi. Yapılan araştırmalarda A.G.'nin kocası A.G. ile kayınbiraderi M.G.'nin bir haftadır İzmir'deki otellerde konakladıkları saptandı.

İSTANBUL'DA YAKALANDILAR

Kullandıkları hafif ticari aracın plakası da belirlendi. Yanında 3 yaşındaki çocuğu bulunduğu öğrenilen genç kadının da ortada görünmemesi üzerine, bütün il emniyet müdürlükleri uyarıldı. Yakınlarının yaşadığı İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile de bağlantıya geçildi. İstanbul'da araç plakası takibe alındı, yakınlarının oturdukları yer de belirlendi. Gece düzenlenen baskınla, akrabalarının evinde kalan A.G., kocası A.G., kayınbiraderi M.G. gözaltına alındı.

ORTAMI BEĞENMEDİ, 'KAÇIRILDIM' DEDİ

Emniyete götürülen şüphelilerin ifadeleriyle, filmleri aratmayan bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Anlatımlara göre A.G., tesadüfen cep telefonuyla konuştuğu, İzmir'de oturan İhsan Kaygısız ile tanıştı. Yaklaşık 1.5 yıl boyunca telefonla görüşen ikili arasındaki ilişki aşka dönüştü. Üç ay önce İhsan Kaygısız Van'a gitti. Burada görüştüğü A.G.'yi alıp İzmir'e getirdi. A.G. Kaygısız ile yola çıkarken, inşaat işleri yapan eşinin 24 bin TL parasını da yanına aldı. İzmir'e geldiğinde İhsan Kaygısız'ın bahsettiği hayatı yaşamadığını görüp, ortamı beğenmeyince, hakkında resmi makamlara kayıp başvurusunda bulunmayan, kendi çabalarıyla bulmaya çalışan kocası A.G.'yi aradı. Genç kadın iddiaya göre, “Beni zorla tutuyor, bırakmıyor” dedi. Bunun üzerine A.G. de kardeşi M.G. ile birlikte İzmir'e geldi. Dün akşam genç kadınla sokağa çıkan Kaygısız'ı, kullandıkları hafif ticari araca bindiren iki kardeş kaçırdı. Genç kadın A.G. ve yanında bulunan 3 yaşındaki çocuğu da alan koca A.G. ve kardeşi M.G. İstanbul'a doğru yola çıktı. Kaygısız'ı dövüp, kemerle boğazını sıkan ve bir süre yerde sürükleyen zanlılar, hareketsiz kaldığını görünce yol kenarındaki boş bir kanala attı.

CESET BULUNDU

Gözaltındaki şüphelilerin bu anlatımları doğrultusunda harekete geçen polis, bugün saat 06.30 sıralarında, İzmir- Manisa karayolu Sabuncubeli mevkisi yakınlarında Kaygısız'ın cesedini buldu. İlk incelemede dövülüp kemerle boğulduğu belirlendi. Ceset savcının talimatıyla otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, şüphelilerin İzmir'e getirileceği belirtildi.

SON GÖRÜNTÜLERİ KAMERADA

İzmir'de birlikte kaçtığı A.G.'nin eşi ve kayınbiraderi tarafından boğularak öldürülen İhsan Kaygısız'ın, kaçırılmadan önceki son görüntüleri marketin güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde marketten alışveriş yapan Kaygısız'ın, sık sık da kendisini kamyonetinde bekleyen A.G.'nin yanına giderek fikir aldığı görüldü.

Komşularının anlattığına göre, 1.5 ay önce A.G. ile kiraladığı eve taşınan İhsan Kaygısız, evi yandığı için hiç eşyasının olmadığını ve yeni bir hayat kurmak istediğini söylediği belirlendi. Komşuları da, Kaygısız ile A.G.'ye eşya yardımında bulundu. Evde yalnız kalmayan A.G.'nin, sabahları İhsan Kaygısız ile işe gittiği de kaydedildi.

"DOKTOR VE AVUKAT KADINLAR FUHUŞTA YAKALANDI"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Adana'da düzenlenen operasyonda, para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen 3 Gürcü uyruklu kadın ile bunlara müşteri sağladığı belirtilen 1 kişi yakalandı. Biri daha sonradan Türk vatandaşlığına geçen kadınların ülkelerinde doktor, avukat ve moda tasarımcısı olduğu anlaşıldı.

Bir ihbarı değerlendiren Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuş çetesine liderlik yaptığı iddia edilen ‘Rus Ahmet’ lakaplı Ahmet E.’nin adamı olan 34 yaşındaki Y.B.’nin, 3 yabancı uyruklu kadına fuhuş yaptırdığı bilgisini aldı.

Ahlak Büro ekiplerinin Cemalpaşa Mahallesi’nde bir eve düzenlediği baskında, 3 kadın fuhuş yaparken suçüstü yakalandı. Operasyon kapsamında, kadınlara müşteri sağladığı iddia edilen Y.B. de yakalandı.

Gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen kadınların Gürcü asıllı Türk vatandaşı 48 yaşındaki D.T., 35 yaşındaki İ.B. ile 30 yaşındaki A.S. olduğu öğrenildi. D.T.’nin 10 yıldır Türk vatandaşı olduğu ve ülkesinde genel cerrahi uzmanı olarak görev yaptığı bildirildi. 10 gün önce Adana’ya geldikleri ve fuhuş yaptıkları öğrenilen Gürcü kadınlardan İ.B.’nin ülkesinde avukat, S.’nin ise moda tasarımcısı olduğu öğrenildi. Kadınların, Y.B.’nin bulduğu müşterilerle 60 ile 100 lira karşılığında birlikte olduğu belirtildi.

Kadınların sınır dışı edilmesi kararlaştırılırken, onlara fuhuş yaptırdığı iddia edilen Y.B., serbest bırakıldı. Polis ekipleri fuhuş çetesinin lideri olduğu öğrenilen ‘Rus Ahmet’ lakaplı Ahmet E.’yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

"EVLİLİK HAYALİ SAĞLIK RAPORUNA TAKILDI"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]



Bir televizyon programında tanıştığı Yüksel Altınkum ile evlenmek için Yalova’dan Manisa’nın Turgutlu ilçesine gelen Nihal Uzunay’a, nikah işlemleri çerçevesinde başvurduğu hastanede "mentol retardasyon (zeka geriliği)" notu düşülerek "evlenemez" raporu verildi.

Turgutlu’da bulunan Nihal Uzunay (36), AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir televizyon programında tanıştığı Yüksel Altınkum (50) ile evlenmeye karar verdiklerini ve işlemler için Manisa’ya geldiğini anlattı.

Turgutlu Devlet Hastanesinden aldıkları raporla nikah için Turgutlu Belediyesi Evlenme Memurluğu’na müracaat ettiklerini belirten Uzunay, evrakı inceleyen belediye memurunun "hastane raporunda düşülen not nedeniyle nikahlarını kıyamayacağını" söylediğini bildirdi.

El ve ayaklarında yüzde 70 oranında kısmi felç bulunan Nihal Uzunay, evlenmelerine neden izin verilmediğini anlayamadığını ifade ederek, "Ben de mutlu olmak istiyorum. Yüksel’i çok seviyorum. Herkes gibi benim de evlenmeye hakkım var. Başbakan’ımızdan nikahımız için yardım bekliyorum ve sorunumuzu çözüp nikah şahidimin olmasını istiyorum" dedi.

Yüksel Altınkum da Uzunay ile evlenmek istediğini belirterek, "Onun engelli olmasını hiç sorun yapmadım. Tek istediğim mutlu bir yuvam olması ve onu mutlu etmek. Evlenirsek kısmi felçli olan Nihal benim sağlık güvencemden yararlanabilir" diye konuştu.

Nihal Uzunay’ın sağlık raporuna "evliliğe uygun değildir" notunu düşen Turgutlu Sağlık Grup Başkan Vekili Dr. Hüseyin Tekin ise yaptığı açıklamada, "Evlenmek isteyen kadının başvurusu üzerine yapılan sağlık tetkiklerinde mentol retardasyon, yani zihinsel engelliliğe rastlanıldığı için yasalar gereği evlenmesinin uygun olmayacağı konusunda görüşümüzü belirttik" dedi.

"MİNİBÜSTE SAPIK ÇIĞLIĞI"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Manisa'da, minibüste yanına oturduğu lise öğrencisinin cep telefonuyla etek altı görüntüsünü çekerek tacizde bulunduğu ileri sürülen 36 yaşındaki M.B. gözaltına alındı.

Güzelyurt Mahallesi'nde oturan Dündar Çiloğlu Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Y.K., dün saat 08.00 sıralarında okuluna gitmek üzere Kuşlubahçe- Yeni Manisa hattında sefer yapan 45 D 215 plakalı minibüse bindi. Y.K., minibüste kitaplarını çıkartarak, ders çalışmaya başladı. Bu sırada yanına oturan M.B., “İsterseniz kucağınızdaki kitaplarınızı bana verin. Daha rahat ders çalışırsınız” dedi. Y.K., M.B.'nin bu isteğini geri çevirdi. Bir süre sonra iddiaya göre, bilerek cep telefonunu yere düşüren M.B., almak için eğildiğinde bir flaş patladı. Y.K., M.B.'nin cep telefonuyla kendisinin etek altını görüntülediğini fark edip, “Sapık var. Kurtarın beni” diye bağırmaya başladı.

ŞOFÖR, POLİSE TESLİM ETTİ

Bunun üzerine minibüs şoförü Ali Çalışkan, hiçbir yolcuyu indirmeyip, güzergahının dışına çıkarak Karaköy semtindeki Şehit Öztürk Polis Merkezi'ne gitti. Polis merkezinin önünde geldiklerinde Y.K.'den olayı dinleyen Çalışkan, M.B.'yi polise teslim etti. Çalışkan, genç kızın babasına da telefon edip, durumu bildirdi.

Polis, genç kız ve ailesinin şikayeti üzerine evli, 2 çocuk babası M.B.'yi gözaltına aldı. Şüpheli, polisteki sorgusunda kötü bir niyeti olmadığını ileri sürerek, “Telefonu dün almıştım. Birkaç deneme çekimi yaptım. Zaten görüntüleri silecektim” dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.B. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Minibüs şoförü Çalışkan, kendisinin yerinde kim olsa aynı şeyi yapacağını belirterek, “Bu insanlık görevimiz. Hepimizin annesi, kardeşi, kızı var. Umarım bu kişi, hak ettiği cezayı alır” dedi.