BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.414,35
HABER /  DÜNYA

Tekstil fabrikasındaki yangın söndürülemiyor

Kahramanmaraş’ta bir tekstil fabrikasında sabah saatlerinde başlayan yangın söndürülemiyor. Söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilene...

Abone ol

Kahramanmaraş’ta bir tekstil fabrikasında sabah saatlerinde başlayan yangın söndürülemiyor. Söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen 4 işçi, arkadaşları ve itfaiye ekipleri tarafından son anda kurtarıldı.
Kahramanmaraş-Adana karayolu Kılılı beldesinde bulunan tekstil fabrikasında sabah saatlerinde başlayan yangın devam ediyor. Rüzgarın da etkisiyle şiddetini artıran yangını söndürme çalışmaları Kahramanmaraş, Türkoğlu ve Kılılı Belediyesi itfaiye ekipleri, Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı arazözler ve fabrika işçilerinin de desteğiyle sürdürülüyor.
Can kaybının yaşanmadığı ancak büyük maddi hasarın meydana geldiği yangın esnasında ise 4 işçi dumandan etkilendi. Fabrika içerisine giren 2 işçiden haber alamayan arkadaşları, hemen itfaiyeden yardım istedi. Oksijen tüpleri ve maskelerle fabrika içerisine giren itfaiye ekipleri, 2 işçiyi baygın halde bularak dışarı çıkardı. Bu sırada arkadaşlarını çıkarmaya çalışan 2 işçi daha dumandan etkilendi. Ambulansa bindirilen 2 işçi hastaneye sevk edilirken, diğer işçilere arkadaşları müdahale ederek ayran içirdi. Tekstil fabrikasındaki yangını söndürmek için başlatılan çalışmalar sürüyor.
(İHA)