BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,77
ALTIN 2.490,72
HABER /  DÜNYA

Tekerlekli kafe yollarda

Nilüfer Belediyesi’nin Almanya’dan ithal ettiği 16 kişinin birlikte pedal çevirerek hareket ettirdiği kafe tarzı bisiklet, Başkan Mustafa Bo...

Abone ol

Nilüfer Belediyesi’nin Almanya’dan ithal ettiği 16 kişinin birlikte pedal çevirerek hareket ettirdiği kafe tarzı bisiklet, Başkan Mustafa Bozbey’in de katılımıyla Nilüfer yollarında tura çıktı.
Başkan Mustafa Bozbey’in de pedal çevirdiği özel dizayn edilmiş bisiklet, Nilüfer Belediyesi önünden hareket ederek İzmir Yolu, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı-Mudanya Yolu ile tekrar başladığı yere geri döndü. Kafe tarzı tasarlanan bisiklete binenler çay ve aperatif tarzı yiyecek bulabilecek. Zihin harikası olan bisikletin adını ise kamuoyu koyacak.
Bisikletin Nilüfer’de sık sık görüleceğini ifade eden Bozbey, “Bu araca binenler kendi gücüyle eğlenceli bir yolculuğa çıkacak. Hem tur atarken hem de çay içme ve aperatif yiyecekler tüketme imkanı bulacaklar. Bizde bugün bu keyifli yolculuğa çıktık. Aracın adını Nilüfer Belediyesi’ni takip edenler koyacak. Facebook’ta açılan sayfayı ziyaret edecek kişiler görüş ve önerisini dile getirebilir. Değişik bir atmosferde bu aracı kullanmak Nilüfer turu yapmak isteyenleri bu bisiklete davet ediyoruz. Bisikletimiz Gölyazı’da da turizm için kullanılacak” dedi.
(İHA)