BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.426,20
HABER /  GÜNCEL

Tek telefonla 135 bin lira dolandırıldı

Kulu'da cep telefonuyla dolandırılan bir kişi polise başvurdu

Abone ol

Konya'nın Kulu ilçesinde bir kişi, kendisini emniyet yetkilisi olarak tanıtan kişi tarafından cep telefonu aracılığıyla dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu.

Edinilen bilgiye göre, polise başvuran R.Ç, kendisini telefonla arayarak emniyet yetkilisi olduğunu söyleyen kişinin kendi telefonundan terör örgütü üyeleriyle görüşme yapıldığının tespit edildiğini belirterek, para istediğini bildirdi.

Bunun üzerine üç farklı banka şubesinden verilen hesaplara toplam 135 bin lira yatırdığını belirten R.Ç, kendisini arayan numaraya yükleme yaptığını söylemek için aradığını ancak ulaşamayınca dolandırıldığını anladığını kaydetti.

Polis, R.Ç'nin başvurusu üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı.

BİR TUTAM ÇAY İÇİN NEREYSE ÖLÜYORDU

Konya'nın Halkapınar ilçesinde kayalıklardan düşen 15 yaşındaki çocuk, ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, arkadaşıyla Çakıllar ve Kayasaray köyleri arasında bulunan Saray mevkisindeki kayalıklara giden Ömer Perçin (15), dağ çayı toplamak isterken dengesini kaybederek düştü.

Kayalıklardan yaklaşık 6 metre yuvarlanan Perçin, ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen ambulans helikopter, 3. Ana Jet Üs Komutanlığına ait skorsky helikopteriyle Konya ve Ereğli'den gelen 8 kişilik Ulusal Medikal Kurtarma ekibi, Perçin'i, kayalık olması nedeniyle araçların yaklaşamadığı bölgeden kurtarmak için seferber oldu.

Yaklaşık 3 saat süren çalışma sonunda skorsky helikopterden indirilen bir asker, Perçin'i halatla bağlayarak helikoptere aldı.

Belinde kırık olduğu öğrenilen Perçin, helikopterle Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Perçin'in hayati tehlikesinin bulunduğu ifade edildi.

KENDİ CENAZESİNDE AĞLAYINCA
GÖMÜLMEKTEN KURTULDU... [PAGE]

Brezilya'da yeni doğmuş bir kız çocuğu, doktorların öldüğünü açıklamasının ardından cenaze töreni esnasında ağlamaya başladı.

Polis yaptığı açıklamada, Araxa kenti Santa Casa de Misericordia hastanesinde 14 yaşında 7 aylık hamile bir gencin doğum yaptığını, hastane yetkililerinin bebeğin doğumdan birkaç dakika sonra öldüğünü rapor ettiğini söyledi.

Açıklamada, bebeğin cenazesinin defnedilmek üzere cenaze evine gönderildiği, cenaze görevlisinin bebeği gömmeye hazırlandığı esnada bebeğin ağladığı ve canlı olduğunun fark edildiği kaydedildi. Bebeğin hemen hastaneye götürüldüğü ve yoğun bakıma alındığı bildirildi.

Hastane olayı doğrularken konu hakkında bilgi vermedi.