BIST 10.054
DOLAR 32,38
EURO 34,64
ALTIN 2.392,05
HABER /  DÜNYA

Tek eksik Emre

Fenerbahçe2de Emre dışındaki sakat oyuncular antrenmanda takımla birlikte çalıştı.<br/>Fenerbahçe, 29 Eylül Pazar günü Ankara 19 Mayıs Stadı...

Abone ol

Fenerbahçe2de Emre dışındaki sakat oyuncular antrenmanda takımla birlikte çalıştı.
Fenerbahçe, 29 Eylül Pazar günü Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Gençlerbirliği oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ilk antrenmanı ile sürdürdü. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren çalışma, basına kapalı gerçekleştirildi. Denge ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenman salonda yapılan kuvvet çalışması ile tamamlandı.

HOLMEN VE WEBO DÖNDÜ
İzinli olan Pierre Webo ile kalçasındaki ağrıları nedeniyle dün akşam saatlerinde yapılan antrenmanda tedbir amaçlı takımdan ayrı çalışan Holmen, takımdaki yerlerini aldı. Pierre Webo ile Samuel Holmen, sabah saatlerinde gerçekleştirilen çalışmaların tamamında takımla çalıştı. Emre Belözoğlu ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.
Sarı lacivertli ekip, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı günün ikinci antrenmanı ile sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak çalışmanın 30 dakikası basın mensuplarına açık olacak.
(İHA)