BIST 9.149
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzcü fena basıldı

16 yaşındaki kızı otoparka götüren 29 yaşındaki İsmal A. görevliler tarafından suçüstü yakalandı

Abone ol

Bursa’da sömestr tatili için gittiği Aydın’dan Bursa’ya anneannesi ile gelen 16 yaşındaki O.B.’ye, otobüs terminalinde tecavüz etmek istediği iddiasıyla 29 yaşındaki İsmail A., güvenlik kameralarından kendilerini izleyen görevliler tarafından suçüstü yakalandı.

İznik İlçesi’nde oturan lise öğrencisi O.B. sömestir tatilini geçirmek için Aydın’daki anneannesinin evine gitti. Tatilini tamamlayıp anneannesi ile birlikte dün saat 03.30 sıralarında otobüsle Bursa’ya dönen genç kız, İznik’e gidecek minibüslerin kalkış saatini beklerken, terminal dışında dolaşmaya başladı. Tuvalet ihtiyacını gidermek için yer ararken yanına gelen İsmail A. "Sen yabancısın galiba ben buranın müdürüyüm. Burada tuvalet bulamazsın ilerideki alışveriş merkezine götüreyim seni" diyerek O.B. ile yürümeye başladı.

PANTOLUNUNU ÇIKARDIĞI ANDA YAKALANDI

Şüpheli hareketleri terminalin hemen yanında bulunan alışveriş merkezinin güvenlik kamerasını izleyen görevliler tarafından dikkat çeken İsmail A., otoparka getirdiği O.B.’ye tehdit ile tecavüz etmek istedi. Lise öğrencisinin pantolunu çıkardığı anda görevliler İsmail A.’yı yakaladı.

Çağrılan polis ekiplerine teslim edilen İsmail A., ifadesinin ardından adliyeye çıkartılacak.

TACİZCİYE MEYDAN DAYAĞI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

EVİRE ÇEVİRE DÖVDÜLER

Ankara'da genç bir kadını taciz ettiği iddia edilen bir kişi, vatandaşlar tarafından evire çevire dövüldü. Eli yüzü kanlar içinde kalan tacizci, Başbakanlık binası önünde görevli polislere teslim edildi. Genç kadın, kendisini taciz ettiğini öne sürdüğü vatandaştan şikayetçi oldu.

Ankara'da dün akşam, genç bir kadını taciz ettiği öne sürülen bir kişi, vatandaşlardan meydan dayağı yedi. Meşrutiyet Caddesi'nde yürüyen genç kadın, bir kişi tarafından taciz edildiğini belirterek, tacizcinin peşine düştü. Tacizci olduğu iddia edilen vatandaş, Atatürk Bulvarı üzerindeki üst geçitte gençler tarafından yakalanan. Bir grup genç, kadının kendisini taciz ettiğini öne sürdüğü kişiyi evire çevire dövdü.

TACİZCİYE MEDAN DAYAĞI

Eli yüzü kanlar içinde kalan vatandaş, tacizci olmadığını, önünde yürüyen kadına yanlışlıkla çarptığını iddia etti ancak genç kadın taciz iddiasında ısrar etti. Tacizciye meydan dayağı çeken gençler, daha sonra yakasından tuttukları vatandaşı, taciz edildiğini öne süren kadınla birlikte Başbakanlık Merkez Bina önünde görevli polislerin yanına götürdü. Tacizci polise teslim edilirken, genç kadın da tacizciden şikayetçi olduğunu söyledi. Tacizci olduğunu iddia edilen ve meydan dayağı yiyen vatandaş karakola götürüldü.