BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzcü acıkınca yakayı ele verdi!

Kaçırdığı kadını kendi evine götürdü. Ellerine ağzını bağlayıp tecavüz etti. Ama karnı acıktı. Pizza şipariş etti. Yakayı ele verdi.

Abone ol

ABD’de bir adam, müşterisi olduğu bar sahibi kadını yeni aldığı otomobilini gösterme bahanesiyle kaçırarak tecavüz etti. Tecavüzcü acıkıp pizza ısmarlayınca yakayı ele verdi.

Amerika’nın Atlanta kenti yakınlarında bar sahibi olan kadın jogging yaparken, devamlı müşterilerinden David Jansen (46), yeni aldığı otosuyla yanına yaklaştı. Birlikte tur atma teklifinde bulunan Jansen, kimliği açıklanmayan kadın otomobile bindiğinde saldırdı. Jansen, ellerini bağlayıp ağzını bantladığı kadını 320 kilometre uzaklıkta, Tennessee kırsalındaki kulübesine kaçırdı. Kadına tecavüz eden Jansen, karnı acıkınca pizza siparişi verdi.

Kulübeye gelen pizza dağıtıcısı Chris Turner, kapıda adamın kartla ödeme yapmasını beklerken, içerideki bir divana gözü takıldı. Pizzacı Turner, bir kadının divandan doğrularak bağlı ellerini gösterip, mimik ve dudak hareketleriyle yardım istediğini fark etti. Sesini çıkarmadan ödemeyi alan Turner, o bölgede cep telefonu çekmediği için minibüsüyle yakındaki bir eve gidip hemen polisi aradı. Kulübeye gelen polis, tecavüzcü sapığı kıskıvrak yakaladı.