BIST 10.193
DOLAR 32,37
EURO 34,68
ALTIN 2.380,71
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

TDH'den CHP'ye katılımlar sürüyor

Afyon'da, aralarında TDH İl Sorumlusu Önder Güngören ve Yeni Parti Afyon İl Başkanı Bekir Uzunkaya’nın da bulunduğu 11 kişi CHP katıldı.

Abone ol

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende konuşan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ünlütepe, CHP'ye katılımların son aylarda artış gösterdiğini belirtti.

Siyasi farklılıkların zenginlik olduğunu söyleyen Ünlütepe, "Zaman zaman siyasette farklı düşünceler olur. Farklılıklar bizim bir zenginliğimizdir. Bugün politikadaki deneyimimiz parti içinde birleşmenin gerekli olduğunu ortaya koymuştur. Hırsızlığa ve yolsuzluğa bulaşmamış tüm temiz yurttaşlara CHP'nin kapısı sonuna kadar açıktır" diye konuştu.

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Naci Kanyılmaz ise CHP'nin katılımlar anlamında bir 'adres' olduğunu dile getirdi. Partinin kapısının açık olduğunu vurgulayan Kanyılmaz, "Partimiz adres oldu, umut oldu. İsteğimiz önce kendi içimizde barışık olmak. Arzu edilen bu barışı sağlamak, istenilen birlik ve beraberliği oluşturmak ilkemizdir. Arkadaşlarımız da bu gelişime ve değişime duyarsız kalamazlardı ve öyle oldu. Afyonkarahisar'daki Türkiye Değişim Hareketi'nden ilçeleriyle ve il merkezi ile istifa edip partimize katılıyorlar. Bundan böyle beraber çalışacağız” dedi.

Konuşmaların ardından CHP'ye katılan 11 kişinin rozetleri Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ünlütepe ve İl Başkanı Ramazan Akgöz tarafından takıldı.