BIST 10.677
DOLAR 32,21
EURO 35,02
ALTIN 2.441,92
HABER /  GÜNCEL

TBMM kapısında intihar girişimi

Ak Partili Bekir Bozdağ ile görüşemeyen vatandaş, boğazına bıçağı dayayarak Meclis önünde intihara kalktı.

Abone ol

İNTERNETHABER
ANKARA-
Meclis'te intihar girişimi. TBMM Dikmen kapısına gelen ve Yozgatlı, eski bir uzman çavuş olduğu bildirilen Mehmet Fidan isimli şahıs, milletvekili ile görüşemeyince boğazına bıçak dayayıp intihar etmeye kalkıştı.

Edinilen bilgilere göre; öğle saatlerinde Dikmen kapıya gelen ve Ak Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ ile görüşmek isteyen, Mehmet Fidan isimli şahıs, milletvekili ile görüşemedi. Vekil sekretaryasının davet yapmaması üzerine TBMM'ye girişine izin verilmeyen Yozgatlı vatandaş, karşı kaldırıma geçip, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın önünde, bağırarak Meclis'e alınmamasını protesto etmeye başladı. Görevli polislerin müdahale etmek istemesi üzerine de, üstünde taşıdığı iki adet bıçağı çıkarttı. Bıçakları boğazına dayayan eski uzman çavuş, intihar edeceğini söyledi. Polisler müdahale ederek, intihar girişimini engelledi.Çankaya karakoluna götürülen ve sorgusu yapılan vatandaşın, serbest bırakılacağı öğrenildi.

1970 doğumlu olduğu öğrenilen Mehmet Fidan'ın AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ ile iş verilmesi için görüşmek istediği öğrenildi.