BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı, sert çıktı

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy; "Eğer hırsızlık varsa, rüşvet varsa, alanın Allah belasını ver...

Abone ol

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy; "Eğer hırsızlık varsa, rüşvet varsa, alanın Allah belasını versin, verenin Allah belasını versin" dedi.
TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, partisinin Sinop’ta düzenlediği aday tanıtım toplantısında sert konuştu. Bu güne kadar milletin vermediği, milletten alamadıkları iktidarı, 11 yıldır her türlü hileyle, her türlü alavere, dalavereyle, siyasetin etiğinde olmayan her türlü ahlak dışı yol ve yöntemlerle geri alınmaya çalışıldığını kaydeden Ersoy, asıl amacın Türkiye’nin dik duruşunu ve şahlanışını engellemek olduğunu söyledi. 17 Aralık operasyonuna da gönderme yapan Ersoy konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Eğer hırsızlık varsa, rüşvet varsa, alanın Allah belasını versin, verenin Allah belasını versin. 11 yıldır bu memlekete yaptığımız bunca mücadeleyi, bu dava için bunca verdiğimiz emeği şahsi emelleri, şahsi hırs ve ihtirasları için kullananlar varsa, onların hepsini çürük elma gibi bir bir içimizden atarız. Ancak, bunları fırsat bilerek, içeriden, dışarıdan kurdukları kirli tezgahlarla, dün ’bu ülke batıyor, Cumhuriyet elden gidiyor’ deyip, meydan meydan laiklik mitingleri yaparak milletimizi iktidarımıza, hükümetimize karşı kışkırtanlar, dün ’laiklik elden gidiyor, çocuklarımız aman ha üniversitelerin bahçelerine başlarının örtüsüyle girerlerse, aman ha anneler ola ki üniversitelerden mezun olan çocuklarının mezuniyetlerini, baş örtüleriyle görebilirlerse, aman ha, sakın ha şayet şehirlerimizin yakınlarına annelerine, eşlerine, kız kardeşlerine başlarının örtüleriyle askeri tesislerde devlet övünç madalyası verirsek, bu cumhuriyet batar, laik devletin köküne dinamit konulur’ diye meydan meydan dolaşanlara, bugün ise ‘hangi cemaatle, hangi kirli ittifakı yapabilirim’ diye içeride dışarıda onların ellerini öpenlere inat, devletimizin bütün değerlerine sahip çıkarak, 76 milyonun hiç bir ayrım yapmadan ötekileştirilmeden, hor ve hakir görülmeden, bu ülke toprakları içinde birliğin adresi AK Parti’dir. Ak Parti’nin önderliğinde ‘kardeşçe yaşayacaklar ‘diyorsanız Allah rızası için, başı dimdik, 11 yıldır iki gece üst üste aynı yastığa baş koymamış Recep Tayyip Erdoğan’ımız için 30 Mart’ta dosta düşmana karşı, milletin vermediğini zorla almaya çalışanlara inat o sandıkları patlatacaksınız değil mi? O sandıkları patlatacaksınız ki insanlık kazanacak, adamlık ve hizmet kazanacak. Millet kazanacak ve kazanmaya devam edecek. Gençler; elbette ki dik duracağız, elbette ki dik durmaya devam edeceğiz. Bizler liderimize ve davamıza sahip çıkmaya devam edeceğiz".
AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Hamza İnce’nin ve projelerinin tanıtıldığı programda sema ve mehteran gösteride büyük ilgi gördü. Programa AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Soysal ve çok sayıda teşkilat üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
(İHA)