BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Önce kıskandı ardından annelik yaptı

Golden cinsi Limos isimli köpek, sahipleri tarafından yeni edinilen üç aylık yavru tavşana gösterilen ilgiyi kıskanınca önce mamasını döktü ...

Abone ol

Golden cinsi Limos isimli köpek, sahipleri tarafından yeni edinilen üç aylık yavru tavşana gösterilen ilgiyi kıskanınca önce mamasını döktü ardından kulübeden dışarı çıkmayı reddetti. Huysuzluk girişimleri sonuçsuz kalan sevimli köpek sonunda çareyi yavru tavşana annelik yapmakta buldu.
Bugüne kadar birçok farklı hayvanın aralarında kurdukları ilişkilerin görüntüleri kimi zaman güldürdü kimi zaman şaşkınlık oluşturdu. Ancak Kuriş ailesinin sahip oldukları köpek ve yavru tavşanın dostluğu ders çıkaracak görüntülere sahne oldu. Ailenin 7 yaşındaki Golden cinsi Limos isimli köpeği, evlerinin yeni misafiri üç aylık Çamur isimli yavru tavşana karşı beslediği kıskançlık duyguları yerini annelik şefkatine bıraktı.

“ÖRNEK OLMALI"
Köpeğinin kendisini arkadaşlarından bile kıskandığını belirten Damla Kuriş, şunları söyledi: “Limos akıllı ve zeki olduğu kadar çok da kıskanç bir köpektir. Henüz 45 günlükken ailemizin bir parçası oldu. Şu an 7 yaşında ve özellikle ailede bana karşı müthiş bir sevgisi var. Çamur evimize ilk geldiği zaman Limos, gerçek manada kıskançlık sergiledi. Mamasını yemedi, evdeki terlikleri parçalamaya başladı. Gezmeyi çok seven bir köpek olmasına rağmen dışarı çıkmayı reddetti. Çamur’u ne zaman kucağımda görse tepkisini havlayarak gösterdi. Ama zamanla Limos, Çamur’u büyüttü. Limos artık kabullenmiş oldu ve kendi yavrusu zannediyor. Devamlı onunla oynuyor, onu koruyor ve kolluyor. Onların dostluğu hepimize örnek olsun”
Farklı türlere sahip olsalar da ikilinin sevimlilikleri kadar aralarında kurdukları bağ görenleri şaşırtıyor. İkilinin sarı- beyaz renkli tüylere sahip olmasının da benzerlik oluşturduğu görüldü.
(İHA)