BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Ligde ve kupada hedeflerimiz büyük

Bursaspor Kaptanı İbrahim Öztürk, ligde ve kupada hedeflerinin büyük olduğunu ifade ederek, Sivasspor maçıyla birlikte iyi bir başlangıç yap...

Abone ol

Bursaspor Kaptanı İbrahim Öztürk, ligde ve kupada hedeflerinin büyük olduğunu ifade ederek, Sivasspor maçıyla birlikte iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
Bursaspor Kaptanı İbrahim Öztürk, Antalya kampının son gününde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Öztürk, “2-3 günlük zamandan sonra normale döndük. Maç haftası gibiydi. Hocamızı gerekli zamanlama ile gerekli antrenmanları yaptırdı. İkinci yarı inşallah hepimize hayırlı olur. Hem ligde hem de kupada hedeflerimiz büyük. Hedeflerimize ulaşmamız için de burada iyi çalışmamız gerekiyordu. Biz de bunu yaptık. Sivasspor maçıyla kupaya iyi bir başlangıç yapar, ligde de istediğimiz ve beklediğimiz yerde bitiririz” dedi.

“FERNANDAO BİZİ SIRTLAYACAK BİR FORVET”
Yeni transfer Fernandao hakkında da konuşan kaptan İbrahim Öztürk, “Fernandao güçlü, yetenekli, sürekli golü ve topu arayan, bizi sırtlayacak bir forvet. En kısa zamanda uyum sağlaması için biz de elimizden geleni yapıyoruz. Onun gollerine ihtiyacımız var. Hemen uyum sağlar umarım. Onlar için de geçiş dönemi zor oluyor” diye konuştu.

“TARAFTARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR”
Taraftarlara mesaj yollayan Öztürk, kendilerini sürekli desteklediklerini vurgulayarak, “Taraftarımıza söyleyecek bir şey kalmadı. Bizi hiçbir yerde yalnız bırakmıyorlar. İyi günde, kötü günde hep yanımızdalar. Tabloya baktığımız zaman çok hoş olmayan, beklemediğimiz, hesabımızda olmayan konumdayız. Bunu en iyi noktaya çıkartacağız. Taraftarımıza ihtiyacımız var. Bizim 12. adamımız. Onlar bizim arkamızda olduğu sürece hedefe adım adım yürüyoruz” şeklinde konuştu.
(İHA)