BIST 10.046
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.408,56
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>“Sen kimsin haddini bil”<br/>Başbakan Erdoğan, Çamlıca Camii ziyaretinin ardından T...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

“Sen kimsin haddini bil”
Başbakan Erdoğan, Çamlıca Camii ziyaretinin ardından TBMM Adalet Komisyonu’nda yaşanan kavgaya ilişkin konuştu. Ömer Faruk Eminağaoğlu’na tepki gösteren Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da sert çıktı.
*
Çıldır Gölü üzerinde drift attılar
Sibirya soğukları Çıldır gölünü de dondurdu. Gölün yüzeyi aşırı soğuklara dayanamadı ve buz tuttu. Sürücüler, buz tutan göl üzerinde drift attı. Kızak keyfi de yapan vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu.
*
Mancini basın mensuplarına karşı
Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Galatasaray’da, teknik heyet ile basın mensupları maç yaptı. İtalyan teknik adam Mancini ve teknik ekibinin, muhabirlerle karşılaştığı mücadelede keyifli görüntüler ortaya çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısını basın mensupları 6-3 kaybetti. İkinci yarıda ise Mancini ve Tugay Kerimoğlu basın mensuplarının kadrosuna dahil oldu. Maçın ikinci yarısı ise 6-5 basın mensuplarının galibiyetiyle sona erdi.
(İHA)