BIST 10.139
DOLAR 32,30
EURO 34,86
ALTIN 2.382,47
HABER /  GÜNCEL

Tatlıses'in Erbil kehaneti

İbrahim Tatlıses paraya para demeyecek. Kuzey Irak'ta büyük yatırımlara imza atan türkücü iddialı konuştu.

Abone ol

Irak'ın Erbil ve Süleymanı'ye kentinde 50 bin konut yapmak için ortaklık anlaşması imzalayan İbrahim Tatlıses, Erbil'e gitti. Burada Kürtçe konuşan Tatlıses, "Bugün, Erbil küçüktür Dubai büyüktür. Ama 4 yıl sonra Erbil büyüyecek ve Dubai'yi geçecektir" dedi.

 Kuzey Irak'ta, Al-Adel Company Group ile konut yapmak için ortaklık anlaşması imzalamak üzere geçen hafta Erbil'e giden ünlü ses sanatçısı İbrahim Tatlıses, büyük bir ilgi ile karşılandı.

Kuzey Iraklı hayranları ile bol bol hatıra fotoğrafları çektiren ve onlarla şakalaşan Tatlıses, kendisine uzatılan mikrofona Kürtçe konuştu. Bölgesel Kürt yönetiminin merkezinin bulunduğu Erbil ile ilgili iddialı konuşan Tatlıses, "Bugün, Erbil küçüktür Dubai büyüktür. Ama 4 yıl sonra Erbil büyüyecek ve Dubai'yi geçecektir" dedi ve alkışlandı.

 Irak, Ürdün, İran ve Mısır'da faaliyetleri bulunan Al-Adel Company ile konut yapmak için ortaklık anlaşması imzalayan ünlü ses sanatçısı İbrahim Tatlıses, konut projesine yüzde 50 ortak olduğunu belirterek, Irak'ta çok sevildiğini ve Irak halkına fayda sağlamak için elini taşın altına koyması gerektiğini düşündüğünü söylemişti. Tatlıses'in ortak olduğu proje ile, Süleymaniye ve Erbil'de 50 bin konut yapılacak.