BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Tatlısesin 101. işi ne?

İbrahim Tatlıses siyasi görüşünü açıkladı. Verdiği cevaplarla kafaları karıştıran İbo'nun siyasi rengi ne?

Abone ol

İbrahim Tatlıses Şanlıurfa'dan bağımsız milletvekili adayı olacağını belirterek, "Ben sosyal demokrat bir insanım" dedi.

Genel seçimlerle ilgili düşüncelerini söyleyen Tatlıses, "Keşke seçimler zamanında yapılsaydı. Kararım kesin. Önümüzdeki günlerde Urfa'ya gidip seçim gezilerine başlayacağım ve nabız yoklayacağım. Sonrada adaylığımı resmileştireceğim. Ben aslında sosyal demokrat bir insanım. Bütün siyasi partilere aynı yakınlıktayım ve kimseyi üzmemek için seçimlere bağımsız olarak katılacağım. Eğer seçilmezsem hemşerilerimin takdiridir deyip üzülmeyeceğim. Ama seçilirsem de sanatıma devam edeceğim. Milletvekilliği benim yüz birinci işim olacak. Biz bütün yüklere alışkınız" diye konuştu.

Bir basın mensubunun "Seçildiğiniz zaman mal beyanında bulunmanız gerekecek. Listenizi hazırladınız mı?" sorusu üzerine gülümseyerek "Her milletvekili gibi ben de mal beyanında bulunacağım. Bundan doğal birşey yok, gizli saklı birşeyim de yok. Bu arada duyduğuma göre milletvekili maaşı da sanırım yaklaşık sekiz bin YTL. imiş. Vallahi iyi para, Allah bereket versin" şeklinde konuştu.

İbrahim Tatlıses, basın mensuplarının sorularını cavaplandırırken, "Siz benim evli olduğumu bilmiyorsunuz değil mi?" diyerek kafaları karıştırdı ve konu hakkında açıklama yapmadı. İbrahim Tatlıses'in fuar süresince neşeli tavırları gözlerden kaçmadı. İbrahim Tatlıses, fuar ziyaretçileri tarafından milletvekilleri gibi uğurlandı.