BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,67
ALTIN 2.413,59
HABER /  MAGAZİN

Tatlıses'i böyle tedavi edecekler!

Almanya'da Berufsgenossenschaftliche Unfallklinik Murnau hastanesine yatırılan İbrahim Tatlıses'e, özel bir program uygulanıyor.

Abone ol

Uğradığı silahlı saldırının ardından Almanya'da Münih'e 65 kilometre uzaklıktaki dünyaca ünlü "Berufsgenossenschaftliche Unfallklinik Murnau" hastanesine yatırılan İbrahim Tatlıses'e, özel bir program uygulanıyor.

Hastanedeki uzman doktorlar sanatçının bir an önce sağlığına kavuşması için toplantı yaparak, tedavi planı hazırladı.

Tedavinin aksamaması için ziyaretler sınırlı tutuluyor. Önlem olarak da sanatçı farklı bir isimle hastaneye kabul edildi. Hastane kayıtlarında "İbrahim Tatlıses" adı geçmezken, kullandığı isim ise açıklanmıyor.

SEVENLERİ KAPIDA

Sabah'ın haberine göre, İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı, babasının durumu hakkında kendisinin de fazla bilgi sahibi olmadığını belirterek, "Doktorlar bir şey söylemiyor. Bilgi sahibi olduğumuzda bunu ilk önce size aktaracağız" dedi. Hastane yönetimi, ünlü sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi vermiyor. Basın mensupları da hastaneye alınmazken, İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı'nın yanı sıra damadı Murat Karakeçili ve menajeri Eyüp Kanat ünlü sanatçının yanından ayrılmıyor.

Hastanenin önünde biriken çok sayıda Tatlıses hayranı ise sanatçının sağlığıyla ilgili iyi haber beklentisi içinde. Çoğu işyerinden izinsiz gelmiş ve zor duruma düşecekleri için fotoğraflarının çekilmesini istemediler. Tatlıses'i görme umuduyla hastaneye akın eden hayranları, beklentileri boş çıkınca "Buraya sağlığına kavuşmak için geldi. İnşallah her şey istediği gibi olur" dediler.

İŞGÜZAR İHBARCI ŞOKU

Öte yandan Tatlıses ailesi, Münih Havaalanı'nda kötü bir sürprizle karşılaştı. Gümrük memurları bir ihbar üzerine Tatlıses ailesinin üzerinde bildirilmemiş 90 bin euro buldu. Tatlıses ve beraberindekilerle aynı uçakta yolculuk ettiği öğrenilen ihbarcının, "Bunların üzerlerinde yüklü miktarda para var" dediği öğrenildi.

Tatlı, gümrük memurlarının sorusu üzerine, yanlarındaki 90 bin euro'nun sanatçının tedavisi için hastaneye harcanacağını söyledi. Bunun üzerine hastane yönetimi arandı. "Para tedavi için gerekiyor" cevabını alan gümrükçüler, ailenin parayı beraberlerinde götürmesine izin verdi.