BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Tatlıses ekranlara geri mi dönüyor?

2011 yılında uğradığı silahlı saldırının ardından hayata tutunan İbrahim Tatlıses, yaşadıklarını Twitter aracılığı ile anlattı.

Abone ol

Geçirdiği saldırının ardından kötü günler yaşayan İbrahim Tatlıses hem yaşadığı zorlukları, hem de İbo Show ile tekrar ekranlara döneceğinin sinyalini verdi.

Irak'ta olduğunu ve takipçilerini çok özlediğini söyleyen İbrahim Tatlıses sayfasına, "4 gündür Irak'tayım. Burası çok sıcak. 30 derece. Ben burada 50 dereceyi de gördüm. Irak değil Dubai sanki mübarek. Yakında Dubai de olacak. Tweet arkadaşlarım sizleri 4 gündür çok özledim. Bazılarınıza cevap verip üzdüm. Özür dilerim. Ne çektin be İbrahim. Ne yapacan mecbur! Hep halimi keyfimi soruyosunuz. İnanın ki çok çok iyiyim. Düşünsene arkadaş, nefes alıyorsun... ayaktasın. Konuşuyorsun... yemek yiyorsun... Ve yaşıyorum. Bu yüce Allah'ın bir lütfu değil mi? Daha ne olsun ? İlk 20 gün pipetle su içtim ya şimdi lıkır lıkır içiyorum. Çekmeyenler bilemez. İlk 3 ay yatakta oturamadım. Kaslarım güçsüzdü. Sağa sola yıkılıyordum. Sol bacağımı kaldırdığım gün bayram ettik. Allahıma şükür" notunu düştü.

HEPSİNİ İBO SHOW'DA ANLATACAKTIM

Takipçilerine, "nereden açtırdınız bana konuyu" diyerek sitem eden Tatlıses, "Hepsini zamanı geldiğinde İbo Show'da anlatacaktım" sözleriyle ekranlara döneceğinin sinyallerini verdi.