BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,33
HABER /  DÜNYA

Tatil cennetinde toplu tecavüz

St Lucia'daki bir plajda kamp yapan üniversite öğrencisi iki İngiliz kadının başına gelen olay tüyler ürpertti

Abone ol

St Lucia'daki bir plajda kamp yapan üniversite öğrencisi iki İngiliz kadın, bir grup maskeli adamın tecavüzüne uğradı.

Tatil cenneti Karayipler'in plajlarından birinde, korkunç bir olay yaşandı. 31 ve 24 yaşındaki öğrencilerin bıçakları vardı, fakat saldırganlara karşı koyamadılar. Gece pusu kurup saldırıya geçen saldırganlar, iki kadına defalarca tecavüz etti.

İki kadının, Karayip adasında altı ay süreli doğal yaşamı koruma projesi için çalıştıkları ve bu nedenle üç haftadır bölgede kamp kurdukları kaydedildi. 10 Mayıs'ta geceyarısından sonra meydana gelen olayın ardından bölgenin yerlisi olan yedi erkek gözaltına alındı. Ancak daha sonra serbest bırakıldılar.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, genç kadınların İngiltere'ye döndüklerini ve tedavi altına alındıkları kaydedildi. Polise verdikleri ifadeye göre, iki kadın, ancak 4x4 araçlarla geçilebilen uzun çamurlu bir yolu aşıp daha sonra yürüyerek plaja ulaştıklarında eşyalarının yağma edildiğini gördü.

İki arkadaş daha sonra korkuyla eşyalarını toplamaya başladı. Tam bu sırada maskeli altı adam ortaya çıktı ve onlara saldırdı. Saldırganlar kadınların cep telefonlarını ve bazı eşyalarını da çaldı.

Bölge her yıl çoğu İngiliz binlerce turistin akınına uğruyor. Grand Anse plajına ulaşmak son derece zor, ama mart ayından ağustos ayına kadar türleri tehlike altındaki deri sırtlı deniz kaplumbağaları yumurtalarını bırakmaya çıktığından çok sayıda turisti çekiyor.