BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI

Taşerona kadroda son durum 2018'e kadar kalmayacak

Taşeron işçiler ne zaman kadroya geçecek 7 Kasım haberi. Taşerona kadroda son durum ne? 800 bine yakın taşeron işçi Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamasından sonra merakla kadroyu bekliyor. Taşerona kadroda güncel yeni bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Uzun zamandır beklenen taşerona kadroda sona gelindi. Binali Yıldırım tarafından açıklanan son bilgiye göre taşeron işçiler 2018'e kalmadan kadroya geçmiş olacak.

Yurt genelinde çeşitli sektörlerde taşeron işçi olarak çalışan taşeron işçileri, kadrolu pozisyonda çalışabilmek için büyük heyecanla ve umutla hükümetten gelecek olan taşerona kadro müjdesini bekliyor. İnternet üzerinde "taşerona kadro verilecek mi?" ve "taşerona kadroda son durum" aramalarını yapan milyonlarca taşeron işçisi, taşerona kadro verilip verilmeyeceğini araştırıyor. İşte taşerona kadro konusundaki son gelişmeler.

TAŞERON MEVZUSU 2018'DE YOK

Başbakan Binali Yıldırım, taşerona kadro verilmesi konusunda yaptığı açıklamada "O iş bitti tamam, eli kulağında. Bugün yarın devreye girecek. Yeni seneden itibaren artık bu taşeron mevzusu bitmiş oluyor." ifadelerini kullandı.