BIST 9.447
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.497,92
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI

Taşeron işçilere son durum Bakanlar Kurulu sonrası kritik açıklama

Taşeron işçilere kadroda son durum ne taşeron işçiler ne zaman kadroya geçecek? Binlerce taşeron işçi kadroda son durumu merak ediyor. Taseron isciler ile ilgili 4 aralık 2017 yani bugün Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında Bekir Bozdağ açıklama yaptı.

Abone ol

800 binden fazla taşeron işçinin beklediği kadroda sona yaklaşıldı. 11:00'de başlayan Bakanlar Kurulu sonrasında taşeron işçilerle ile ilgili açıklama geldi. Bekir Bozdağ yaptığı açıklama da taşeron işçilere kadroda son durum ile ilgili bilgi verdi.

Taşeron işçilerle ilgili son aylarda hızlanan gündemin artık sonuna gelindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre taşeron işçilere kadro düzenlemesinde son bir haftaya girildi. Herkesin merakla beklediği taşeron işçilerle ilgili bugün açıklama geldi.

BAKANLAR KURULU GÜNDEMİ TAŞERON İŞÇİ: Bugün 11:00'de yapılan Bakanlar Kurulu toplantısında taşeron işçiler gündeme gelecek. Son düzenlemenin yapıldığı taşeron işçilerle ilgili Bekir Bozdağ'dan açıklama geldi. Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada taşerona kadroda sona gelindiğini söyledi. Aynı zamanda bu hafta Bakanlar Kurulu'nda bu konunun konuşulmadığını dile getiren Bekir Bozdağ 2 hafta içinde gündeme geleceğini ve sona ereceğini söyledi. 

TAŞERON İŞÇİ STATÜ BELLİ OLDU MU? Taşeron işçilerin kadroya geçmesi kesinleşti ama hangi statüden kadroya geçecekleri henüz belli olmadı. Detayların ise yakın zamanda açıklanması bekleniyor.