BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.436,44
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI

Taşeron belediye işçileri kadroya geçecek mi Sarıeroğlu açıkladı

Belediyede çalışan taşeron işçiler kadroya geçecek mi sorusu bugün netlik kazandı. Binlerce belediye işçisinin merakla beklediği haber açıklandı. Peki belediyede çalışan taşeron işçiler kadroya geçecek mi Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı.

Abone ol

850 bin taşeron işçinin merakla beklediği taşerona kadro bugün son dakika açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan son dakika bilgiye göre belediyede çalışan taşeron işçiler de kadroya geçecek.

Uzun zamandır merakla beklenen taşerona kadroda sona gelindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün detaylı bir şekilde taşerona kadro açıklandı. Herkes merakla belediyede çalışan taşeron işçilerin de kadroya geçip geçemeyeceğini aradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada belediye işçilerinin de kadroya geçeceğini duyurdu. Daha sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu da kadro detaylarını verdi.

BELEDİYE İŞÇİLERİ DE KADROYA GEÇİYOR: Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamada belediyede çalışan taşeron işçilerin de kadroya geçeceğini duyurdu. Twitter'da açıklama yapan Sarıeroğlu, "Belediye ve İl Özel İdarelerinde, taşeron olarak çalışan kardeşlerimiz için de yeni bir düzenleme yaptık, bu kardeşlerimiz, il özel idarelerin ve belediyelerin iktisadi teşekküllerinde işçi olarak istihdam edilecekler" ifadelerini kullandı. 

Taşeron kadroda son durum Erdoğan son dakika detayları açıkladı