BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,00
ALTIN 2.516,60
HABER /  MAGAZİN

Tarkan Diyarbakır'ı ayağa kaldırdı (video)

Diyarbakır'da konser veren Mega Star Tarkan, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. İşte o anlar...

Abone ol

Diyarbakır'da, 10. Fanta Gençlik Festivali kapsamında Üniversite stadyumunda konser veren ünlü sanatçı Takan ve Manga hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Dicle Üniversitesi kampüsündeki stadyumda gerçekleşen ve yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konserde ilk olarak sahneye Manga Grubu çıktı. Manga'nın yaklaşık bir saat süren canlı performansı izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Manga'nın ardından sahneye bu kez ünlü sanatçı Tarkan çıktı. Eski ve yeni şarkılarını seslendiren Tarkan'ın sadece iki parçasının basın mensuplarınca çekilmesine izin verildi. Tarkan, hayranlarına seslenirken, Diyarbakır'ı çok özlediğini ve tekrar gelmekten mutlu olduğunu söyledi. Nazar boncuğu ve yöresel Puşi ile sahneye çıkan Tarkan'ın performansı izleyenleri coşturdu. Tarkan'ın konserini sadece Diyarbakır'dan değil çevre illerden de gelen çok sayıda hayranının izlediği görüldü.

Konseri izleyen vatandaşlar, konserin çok güzel olduğunu, böyle konserlerin devam etmesi gerektiğini belirterek, bu tür etkinliklerin barışa, dostluğa ve kardeşliğe vesile olmasını dilediklerini söyledi.