BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Tarkan çiş sözü için pişman

Megastar Tarkan, bu akşam İstanbul İnönü Stadyumu’nda vereceği Avea konseri öncesi bir basın toplantısı düzenledi. İşte Tarkan’ın olay yaratacak açıklamaları:

Abone ol
Son dönemde başta Mustafa Sandal, Serdar Ortaç ve Kıraç olmak üzere pek çok meslaktaşının eleştirilerine uğrayan sanatçı, hepsine tek tek cevap verdi. İşte Tarkan’ın olay yaratacak açıklamaları:

Serdar Ortaç’ın ‘Tarkan kilo aldı eleştirilerine’: Son zamanlarda kilolarımla ilgili bazı şeyler söyleniyor. Albüm çalışması esnasında biraz kilo aldığım doğru. Çünkü sürekli abur cubur yiyorum. Ama konserler başladıktan sonra bunları rahatlıkla veriyorum.

Hülya Avşar, Gamze Özçelik ve Ata Türk’ün ölümüyle ilgili haberlere: Bence bazı olaylar gereğinden fazla gündemi işgal ediyor. Daha önemli ve değerli haberlere az yer verildiğine tanık oluyorum ve üzülüyorum. Beni magazin dünyasında herkesin birbiriyle polemiğe girmesi de rahatsız ediyor. Bunlar benim dünyama çok aykırı. Uzak duruyorum.

BENİMLE REKLAM YAPMASINLAR

Mustafa Sandal, Serdar Ortaç ve Kıraç’ın açıklamalarına: Eyvah ya..! Sürekli bu iki-üç isimle uğraşıyorum. Bence herkes kendi yoluna odaklanmalı. Ben ondan daha iyiyim, ben daha starım, dedikçe bence kendilerini batırıyorlar farkında değiller. Üstelik benim dinleyicilerime haksızlık yapıyorlar. Ayıp ediyorlar. Mütevazı olmadıkça muvaffak olamazlar hayatta. Ve de benim adımı ağızlarına alıp, reklam yapmamaları lazım. İyi şarkı yapsınlar herkes zaten onlardan söz eder. Bana taş atarak popüler olunmamalı bu ülkede.

Özcan Deniz’in ‘36 yaşından sonra dünya starı olunmaz’ açıklamasına: Daha önüm çok açık, olamayanlar düşünsün.

Tarkan, söylenmemesi gereken bir sözü sarf etmiş olmaktan büyük üzüntü duyduğunu belirterek, “Keşke ‘çişim var’ demeseydim. Çok pişmanım” dedi. Megastar, Türkiye’de en çok yapmak istediği şeylerin başında sinema filmi olduğunu belirterek, kendisinin farklı yüzünü ekrana taşıyan bir proje olursa ‘hayır’ demeyeceğini söyledi.


Kaynak:  

pis