BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,72
ALTIN 2.418,95
HABER /  DÜNYA

Tarık Akan’ın hediyesini göremedi

İstanbul Etiler’deki evinde bugün hayatını kaybeden sanatçı Tuncel Kurtiz, Tarık Akan’ın kendisine yaptırdığı hediyesini göremeden öldü. Tun...

Abone ol

İstanbul Etiler’deki evinde bugün hayatını kaybeden sanatçı Tuncel Kurtiz, Tarık Akan’ın kendisine yaptırdığı hediyesini göremeden öldü. Tuncel Kurtiz’in resmini ailesine teslim etmek üzere gelen Tarık Akan, "Ona söz vermiştim ‘vereceğim’ diye. Bu günlerde getirip verecektim ama şimdi getiriyoruz" dedi.
Ünlü sanatçı Tuncel Kurtiz, sabah saatlerinde Etiler’deki evinde hayatını kaybetmişti. Olay sonrası Kurtiz’in evine ünlüler akın ederken, sanatçının cenazesi olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.
Öte yandan; Tarık Akan, elinde Tuncel Kurtiz’e ait bir resim ve ressam Gülbahar Bozkurt ile birlikte Kurtiz ailesinin evine geldi. Konuşmakta güçlük çeken sanatçı Tarık Akan, “Çok kötüyüm, inanılmaz kötüyüm. Bu resmi arkadaşım yaptı. Ona söz vermiştim ‘vereceğim’ diye. Bu günlerde getirip verecektim ama şimdi getiriyoruz” dedi.
Ressam Gülbahar Bozkurt ise resmi “Yol” ve “Sürü” filminden esinlenerek yaptığını belirterek, “İnanılmaz üzgünüm. Çok büyük bir değer kaybettik. Aslında kaybetmedik, bizler yaşatacağız onu. Biz onunla görüştük, resmi de çok beğenmişti. Ben gelemiyorum sen getir dedi ama gelemedik” diye konuştu.
Daha sonra Tarık Akan ve Ressam Gülbahar Bozkurt, Tuncel Kurtiz’e ait resmi aileye vermek üzere eve giriş yaptı.
(İHA)