BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.439,16
HABER /  DÜNYA

Taraftarlar birbirine girdi

PTT 1. Lig’de Adanaspor ile Adana Demirspor arasında bugün akşam oynanacak maç öncesi taraftarlar arasında taşlı, sopalı ve bıçaklı kavga çı...

Abone ol

PTT 1. Lig’de Adanaspor ile Adana Demirspor arasında bugün akşam oynanacak maç öncesi taraftarlar arasında taşlı, sopalı ve bıçaklı kavga çıktı. Olaylarda 3 kişi bıçakla yaralanırken kavganın çıktığı yerdeki otomobiller zarar gördü.
Adanaspor ve Adana Demirspor arasında bugün saat 19:00’da 5 Ocak stadında oynanacak maç için sabahın erken saatlerinden itibaren taraftarlar stat etrafında toplanmaya başladı. Ezeli iki takımın maçı nedeniyle polislerin bütün izinleri iptal edilerek, hepsi maç için görevlendirildi. Buna rağmen iki taraftar grupları karşılaştıkları her yerde taşlı, sopalı, bıçaklı kavga çıkardı. Sabah 04:00 sılaralarında çıkan kavgada kavgada 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğunu öğrenildi. Gün içerisinde de stat çevresinde karşılaşan taraftarlar taş ve sopayla birbirine saldırdı. Bu arada yol kenarında park halindeki otomobiller de atılan taşlardan dolayı zarar gördü.
Olaylara çevik kuvvet polisleri müdahele etti. Polisin geldiğini gören taraftar grupları olay yerinden ara sokaklara kaçarak dağıldı. Çıkan bu kavgada da 1 kişi bıçakla yaralandı. Maçın başlamasına saatler kalmasına rağmen taraftarlar arasındaki gerginlik sürüyor.
(İHA)