BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.423,56
HABER /  DÜNYA

TARAFTARDAN ’SATMAYIN’ EYLEMİ

Beko Basketbol Ligi’nde zorlu bir sezon geçiren ve ligi Karşıyaka maçıyla tamamlayacak olan Olin Edirne’nin satılacağı söylentileri taraftar...

Abone ol

Beko Basketbol Ligi’nde zorlu bir sezon geçiren ve ligi Karşıyaka maçıyla tamamlayacak olan Olin Edirne’nin satılacağı söylentileri taraftarı harekete geçirdi. Sosyal medyada örgütlenen yüzlerce taraftar, takımlarının satılmaması için internette bir imza kampanyası başlattı.
Beko Basketbol Ligi’nde üçüncü sezonunu geride bırakan Olin Edirne’nin Doğuş Holding’e satılacağı iddiaları üzerine taraftarlar sosyal medyada örgütlenmeye başladı.
Seslerini, internet üzerinden başlattıkları bir imza kampanyasıyla duyurmaya çalışan yüzlerce taraftar, “Olin Edirne Basketbol satılmasın, Edirne basketbolsuz kalmasın” sloganıyla hareket ederek takımlarının Edirne dışına çıkarılmamasını istiyor. Edirne’de kurulan bir takımın İstanbul takımı olamayacağını ifade eden taraftarlar, iddialar konusunda yönetimden net bir açıklama beklerken taraftarların eylemlerini daha da büyüteceği öğrenildi.
(İHA)