BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Tanju ile Rıdvan aylar sonra ilk kez!

"6 aydır sesini duymadım" dediği en yakın arkadaşı Rıdvan Dilmen programa telefon ile bağlanınca Tanju Çolak ne yaptı... İşte ayrıntılar...

Abone ol

 

GAZETECİLER.COM - Show Tv'de yayınlanmaya başlayan "Deryalı Günler" programı bugün hem konuğu hem de telefon ile yayına bağlanan isimler ile çok farklı bir programa imza attı.

Derya Baykal'ın hazırlayıp sunduğu programın bugünkü konuğu Tanju Çolak'tı. Programa telefon ile katılan Rıdvan Dilmen ile Tanju'nun diyalogu ise çok çarpıcıydı. 

Bilindiği gibi Rıdvan Dilmen hakkında, Telekulak çetesi ile anlaşıp, Tanju Çolak’ı da dinlettiği iddiasıyla soruşturma açılmıştı. Şeytan Rıdvan, programa bağlanınca Tanju Çolak’ın yüzünde büyük bir şeşkınlık oluştu ve dudaklarından şu sözler döküldü: 'Oooo! Rıdvan Efendi...'

OOOO! RIDVAN EFENDİ!...

Daha sonra üçlü arasında şu diyaloglar yaşandı :

Rıdvan Dilmen: "Tanju'ya da merhaba."

Tanju Çolak:"Bana mı söyledi, ben mi duymadım. Meraba Rıdvan. Nasılsın iyi misin?"

Rıdvan Dilmen:  "Duymadın duymadın..."

Tanju Çolak: "Ya yaşlandık ya... Bazen kulak iyi duymuyor. Kusura bakma. Göz de az görüyor bu ara..."

Rıdvan Dilmen: "Doğru doğru."

Tanju Çolak: "Nasılsın, iyi misin, yaşıyor musun, mutlu musun?"

Rıdvan Dilmen: "Mutluyum çok şükür, sen de iyisin?"

Tanju Çolak: "İyiyim, seni böyle izledikçe..."

Rıdvan Dilmen: "Anıl'ı gördüm biraz önce... NTV spor'a geliyordu biliyorsun. Onu da çok özlemişim..."

Tanju Çolak: "Anıl... Oğlumu da özlemiş. Çok efendi çok saygılıdır. Yaklaşık bir iki ay, Rıdvan abisinin yanında staj yaptı NTV'de. Oradakiler onu çok seviyor. Gelsin diyorlar ama Los Angeles'a gitti abisi, hayatına orada devam ediyor. Sen çağırmadığın, ilgilenmediğin için o orada okumaya devam edecek."

"BİRAZ ŞEYLİ GÖRÜYORUM"

Derya Baykal:
"Biraz şeyli bir şey görüyorum"

Tanju Çolak: "Ben Rıdvan'ın 6 aydır sesini duymuyordum"

Rıdvan Dilmen: "Anıl'ın Erk'ten farkı yoktur bizim için."

Derya Baykal: "Bir dakika, 6 aydır sesini duymuyorum diyorsun. Niye Rıdvan ne oldunuz?"

Tanju Çolak: Rıdvan benim en iyi arkadaşım, Rıdvan'ı severim ben."

Rıdvan Dilmen: "Yok bir şey, biz 1981'den beri arkadaşız. Ara sıra böyle şeyler olsa da problem değil. Bizim derdimiz oldu mu o koşar, onun derdi oldu mu biz koşarız."

"TANJU HAT-TRICK YAPTI"

Derya Baykal'ın "Rıdvan seni de bekliyoruz konuk olarak programa" demesi üzerine Rıdvan, "tabi gelirim ama yumurta kırmamam söyleyeyim" dedi. Şeytan Rıdvan'ın bu sözüne de sitem eden Tanju Çolak, "şimdi sen bana salladın yumurta kıramam diyerek ama senin de yapabileceğin bir şey vardır. Onu yaparsın arkadaş, ne var yani. Ben buraya yumurta kırmak için gelmedim. Derya Hanım'ı sevdiğimden dolayı geldim. Yeter ki sen gel. Gelme sözü vermemek için, bahane bulmak için söylüyor bu lafı. Ben Rıdvanı tanıyorum. Gel kardeşim. Benim de tereddütlerim vardı ama burada çok güzel ablalar, anneler, teyzeler var. Hava dışarıda soğuk ama burada ortam sıcak... Gel kardeşim."

Tanju Çolak'ın "O beni çok arayacak. Onun kulağını çekeceğim ben. Sevdiğimden ama..." sözlerinin ardından stüdyodakiler Tanju hat-trick yaptı dediler.