BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Tanju Çolaktan şampiyonluk tahmini

Türk futbolunun unutulmaz yıldızı Tanju Çolak, şampiyonluk yarışında bakın kimlerin adını saydı.

Abone ol

Türk futbolunun unutulmaz yıldızlarından Tanju Çolak, Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk yarışının Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçeceğini söyledi.

Borsan Şirketleri'nin reklam filminde rol alan Tanju Çolak, Turkcell Süper Lig'de ilk yarıda en büyük sürprizi Kayserispor ile Bursaspor'un gerçekleştirdiğini söyledi.

Bu iki takımın diğer büyük takımların neredeyse dörte bir fiyatına kurulduğunu ve büyük işler başardığını kaydeden Tanju Çolak, "Fakat bana göre bu iki takımın sezon sonu sürpriz yapması zor görünüyor. Çünkü diğer tarafta daha bütçeli bir takım, taraftarı yanında olan bir takım var. Şampiyonluk yarışında ilerleyen haftalarda yer alması zor gibi gözüküyor. Kayserispor ve Bursaspor şampiyon olamazlar. Bana göre Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geçer. Beşiktaş ile Trabzonspor'da onları zorlarlar." diye konuştu.

Milli Takım'ın başına geçecek teknik direktör içinse Tanju Çolak, kesinlikle Türk bir hocanın milli takımın başında olması gerektiğini kaydederek şunları söyledi:

"Yabancı teknik adamın Türkiye'ye gelip Türk futbolunu tanıması zor. Bu nedenle bizi tanıyan çok iyi arkadaşlarımız var. Onlara güvenilmesi gerekiyor."