BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Taner Yıldız: Bize zenci muamelesi yaptılar

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, iktidara gelmedene önce kendilerine zenci muamelesi yapıldığını söyledi.

Abone ol

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanlığı'nın İl Kültür Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen Mahalle Başkanları toplantısına katıldı.

Buradaki konuşmasında daha önce kendilerine 'Siz belediyelerde çok iyi çalışıyorsunuz, iyi çiçek ekiyor, asfaltı iyi yapıyorsunuz. Ama buraya kadar. Bundan başkasını istemeyin, yapamazsınız" denildiğini ileri süren Taner Yıldız, "Bize zenci muamelesi yaptılar. İktidar olanların bizden ne farkı olduğunu sorduğumuzda, 'Onlar sizden daha beyaz' dediler. Ancak bizim farkımız vardı. Ben köyde doğdum, sizlerden farkım yok. Bakın Ak Parti kazandıkça, güzel işler yaptıkça daha da çok güçlendi. Biz insanımıza Allah?ın yarattığı kul olduğu için hiçbir ayırım yapmadan hizmet götürüyoruz. Bizler, sandıklara Türkiye'nin istikrarını Kayseri'den başlayarak yansıtacağız" dedi.

Taner Yıldız, çözüm süreciyle terör sorununu çözüleceği görüşünü, bunu hep birlikte yapılacağını anlattı. İç güvenlikle ilgili tasarıyı muhalefetin Meclis'te engellemeye çalıştığını anlatan Yıldız, "Meclis'te nelerin yaşandığını gördünüz. Türkiye?nin tablosuna yakışmayacak bir muhalefet örneğini hep beraber gördük. Bir işin nasıl yapılacağını değil, nasıl yapılmayacağını gösterdiler. Molotof kokteyli bomba değilmiş, bir de bomba olsaydı. Biz bu yasaları çıkarırken teröristi mi düşüneceğiz? Hayır, vatandaşımızı düşüneceğiz" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Dünya Ticaret Merkezi'nde açılan Uluslararası Tarım Fuarı'nı gezdi, Türkiye'nin tarım üretiminin son yıllarda arttığını söyledi. Yıldız burada ikram edilen sütü içti, kavurga ve mantı yedi.