BIST 9.799
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.430,88
HABER /  MEDYA

Takvim'den Ayşe Arman'a acı hatırlatma!

Takvim'in Ayşe Arman manşetleri devam ediyor. Arman gazetenin zekasını tiye alınca harekete geçen Takvim eski defterleri açtı...

Abone ol

Takvim Gazetesi'nin Ayşe Arman manşetlerine bir yenisi daha eklendi. Arman'ın dünkü yazısında yerin dibine soktuğu gazete bu kez arşivleri açtı ve Hürriyet yazarının geçtiğimiz yıl Takvim'e dizdiği övgüleri hatırlattı.

"NERDE ONLARDA O VİZYON O ZEKA"

Ayşe Arman dünkü yazısında Gezi polisleri ile yaptığı röportaj nedeniyle kendisini hedef alan Takvim Gazetesi için sert konuşmuş "ağaçla röportaj yapmış insanları ciddiye alacak halim yok. Bir de Christiana Amanpour’la bir benzerlik kurmaları hakaret değil olsa olsa iltifattır ama nerde onlarda o vizyon o zeka" demişti.

"SENİN KAFAN SENİN ZEKAN"

Arman’ın yazısın bugünkü manşetiyle yanıt veren Takvim ise Hürriyet yazarının "kürtaj yasaklanmasın" kampanyasına destek verirken verdiği fotoğrafı kullandı. Fotoğraftaki "Benim Bedenim Benim Kararım" yazısını "Senin kafan senin zekan" şeklinde değiştiren Takvim eski defterleri açtı.

TAKVİM "BENİ MOSMOR ETTİNİZ" YAZISINI HATIRLATTI

Takvim, Ayşe Arman’ın geçmişte gazeteciliklerine övgü yağdırdığını söyleyerek, "bir süre önce Takvim’in gazeteciliğini yere göğe sığdıramıyordu. Ama şimdi hafızasını yitirmiş olacak ki, yalanlarını ortaya çıkarınca çileden çıktı. Gazetemiz için ’Nerede onlarda o vizyon, o zekâ’ deyip ağzını bozdu" ifadelerini kullandı.

MURAT BOZ POLEMİĞİNDE "MAT OLDUM" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl Murat Boz'un tartışma konusu olan fotoğrafları konusunda Takvim'i eleştiren Ayşe Arman aldığı yanıt üzerine Takvim ekibine övgüler dizmişti. Arman "beni mat ettiniz" dediği yazısında şöyle devam etmişti.

"Hepinizin önünde onlara, "Beni mat ettiniz!" demek istiyorum. Madara ettiniz. Mosmor oldum. Ama çok güldüm. Siz büyüksünüz. Ve eğlenceli bir ekipsiniz. Yaratıcılık ve atışma diye ben buna derim."

ayşearman.jpg