BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,63
ALTIN 2.392,29
HABER /  GÜNCEL

Taksim Dayanışma'dan U dönüşü mü?

'Direnişe devam' kararı veren Taksim Dayanışma kamuoyundan olumlu sinyal almayınca yeni bir açıklama yaptı.

Abone ol

İNTERNETHABER - Taksim Dayanışma platformu sabah açıkladığı "direnişe devam" kararı olumlu yankı bulmayınca strateji değişikliğine gitti.

Alınan duyumlara göre, Gezi Parkı'ndaki direnişin Taksim Dayanışması'nın çadırında sürmesi, diğer direniş çadırlarının ise kaldırılması bekleniyor.

Bu sabah "Bu daha başlangıç, mücadeleye devam" diyerek eylemi sürdürme kararı alan Taksim Dayanışması, bir açıklama daha yaparak kafaları karıştırdı.

TEK ÇADIRDA EYLEM

Eylemcilerden bazıları, ortak bir "Taksim Dayanışma Çadırı" altında toplanmaya karar verdiklerini açıkladı.

Taksim Dayanışması’ndan yapıla açıklamada, "Taksim Dayanışması toplantısında, bazı kurumlar ve partiler ortak bir Taksim Dayanışma çadırı altında buluşmaya karar verdi. Karar dayanışmanın bütün bileşenlerini kapsamamaktadır. Kararı alan kurumlar, kendi açıklamalarını yapacaklardır" denildi.


TAKSİM DAYANIŞMA PLATFORMU AÇIKLAMASI

Başbakan Erdoğan'ın "mesaj alınmıştır" açıklamasından sonra gözlerin çevrildiği Gezi Parkı eylemcileri bu sabah kararlarını açıklamışlardı. O açıklamada 'direnişe devam' kararı çıkmıştı. O açıklamayı okumak için tıklayın
taksim-dayanişma-açiklamasi.jpg

 TAKSİM DAYANIŞMA AÇIKLAMASINA TEPKİLER

Taksim Dayanışma açıklaması Gezi'ye destek veren gazetecilerden dahi tepki aldı. İlginç olan ise bu karara Akit yazarı Dilipak'ın sevinmesi oldu. Sebebi de...
taksim-dayanişma-açiklamasina-tepki.jpg