BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Taksiciler birbirine girdi otogar savaş alanına döndü

Büyük İstanbul Otogarı’nda, taksiciler arasında yolcu kapma yarışından dolayı çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü.

Abone ol

Otogar polisinin müdahale etmekte yetersiz kaldığı kavgada çok sayıda taksici yaralandı. Olay yerine gelen polis yetersiz kalınca çevik kuvvet devreye girdi.

Büyük İstanbul Otogarı’nda sabah saatlerinde taksici esnafı arasında yolcu alma yüzünden tartışma yaşandı. İddiaya göre, tartışma ile başlayan gerginlik kısa sürede kavgaya dönüşünce taksicilerin yakınları da olaya dahil oldu.

DÖNER BIÇAKLARI SOPA VE ZİNCİRLER KULLANILDI

Karşılıklı iki grup haline gelen taksiciler kavgaya tutuşunca ortalık savaş alanına döndü. Sandalyelerin havada uçuştuğu, döner bıçakları, sopa ve zincirlerin de kullanıldığı kavgada birçok kişi aldığı darbelerle kanlar içinde kaldı.

TAKVİYE POLİSİN GELMESİYLE GÜÇLÜKLE SON BULDU.

Bir anda büyüyen kavgaya otogar polisi müdahale etmekte güçlük çekti. Bazı polislere de kavga sırasında fırlatılan sandalye ve sopalar isabet etti. Polisler bir yandan takviye ekibi isterken, bir yandan da havaya ateş açarak kavgayı ayırmaya çalıştı. Dakikalarca süren kavga, takviye polis ekipleri ve çevik kuvvet polisinin araya girmesi ile güçlükle son buldu.

Kavganın sonra ermesi ile olay yerine gelen ambulanslar, yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. Taksici esnafı arasında çıkan kavga, yolcular ve diğer esnaflar tarafından saniye saniye görüntülendi. Kavganın ardından çevik kuvvet polisleri, olayların tekrar başlama ihtimaline karşı otogar içinde geniş güvenlik önlemleri aldı.