BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.430,71
HABER /  GÜNCEL

Takla sırası İdris Naim Şahin'de!

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in son gafı hackerları da kızdırdı...

Abone ol

Toplumun hemen her kesiminden tepki toplayan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, son gafıyla siyasi tavırlarını eleştirmek için birçok siteyi çökerten Redhack yani Kızıl Hackerlar'ı da çileden çıkarmayı başardı. 

İçişleri Bakanı Şahin'in bir vatandaşı "nerden bileyim sevindiğini. Sevindiysen takla at" sözü sosyal paylaşım sitelerinde gündem oluşturunca, Kızıl hackerlar'ın intikamı acı oldu. Redhack, Bakan Şahin'e takla attırmayı kafasına koydu!

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, önceki günlerde Erzurum'da 5 TEDAŞ işçisinin öldüğü gölette incelemelerde bulunduktan sonra, kendisini gördüğü için sevindiğini belirten bir vatandaşa, "Nereden bileyim sevindiğini, Hadi bir takla at ya da oyna da göreyim" demişti.

Bu sözler kamuoyunda ve sosyal paylaşım sitelerinde yankı buldu.

Daha önce de politik nedenlerle çeşitli siteleri çökerten RedHack grubu, yani Kızıl Hackerler da bu sözlere tepki göstermek için İçişleri Bakanlığı'nın dosya paylaşım sitesini hackledi.

Redhack siteye "Bizi seviyor musun?" başlığıyla yüklediği fotoğrafın altına da şunları yazdı:

OYNAMA SIRASI SENDE!

"Oynama sırası sende İdris!
Eğer yatlara, katlar bizim ödediğimiz vergilerle biniyorsan, bizi sevdiğini ispatlamalısın..
Hadi oyna, iki takla at inanalım :] Böylesi güzel bir Cuma gününde bizi kırmasın umarız? .]
Icisleri Bakanligi "dosya sistemi"ndeki Tum belge ve dosyalari yedekledik Sen sucsuz insanlari RedHack diye almaya devam edersen yayinlariz! Bakalim senmi oynayacaksin halk mi? Gorecegiz ;)"