BIST 10.020
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.430,55
HABER /  DÜNYA

Takıları alıp kayıplara karıştı

İzmir’de bir gelin adayı, 10 bin lira para ve takılarla kayıplara karıştı.<br/>Edinilen bilgiye göre, Hikmet Civga (49), Almanya’da 20 yıl y...

Abone ol

İzmir’de bir gelin adayı, 10 bin lira para ve takılarla kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, Hikmet Civga (49), Almanya’da 20 yıl yaşadıktan sonra Türkiye’ye yerleşti ve 2’nci evliliğini yapmak için hazırlıklara başladı. Almanya’daki ailesinden onay alan Civga, bir aracı vasıtasıyla Balıkesir’den Aygül isimli bayanla tanıştı. Geçen Cumartesi günü İzmir’de görüştüğü Aygül isimli bayanı beğendiğini ifade eden Civga, “Bayanla tanıştık ve konuştuk. İkimiz de birbirimizi beğendik. Buluştuğumuz sırada yanında dayısı olduğunu söylediği Ali isimli bir kişi vardı. Benden ’annem hasta’ diyerek, 10 bin lira başlık parası istedi. Almanya’daki ablamla görüştükten sonra kabul ettim ve parayı verdim. Gelin adayını bırakmadık biz de kaldı. Aynı hafta nikah için anlaştık. İlk önce aile arasında bir eğlence yapıldı" dedi. Kemeraltı’na takı ve kıyafet alışverişine gittiklerini anlatan Civga, şunları söyledi:
"Alışverişten sonra yemek yemek için bir lokantaya girdik. Burada bir müddet sohbet ettikten sonra, Aygül ile birlikte lavaboya gittik. Ben lavabodan çıkıp masaya geri döndüm. Fakat gelin adayı Aygül gelmedi. Bu sırada takıların olmadığını fark ettik. Benim vatandaşlara tavsiyem, herkese inanmasınlar. Ben mağdur oldum, onlar da benim gibi hemen parayı çıkarıp pat diye vermesinler. Tavsiyem, evlenecekleri bayanı iyi araştırsınlar.”
Olay sonrası dolandırıldığını anlayan Civga, Anafartalar Polis Polis Merkezi’ne giderek şikayetçi oldu. Polisin araştırmaları sonucu Aygül T. isimli bayanın, çok sayıda suç kaydı bulunduğu, ayrıca evli olduğu belirtildi.
(İHA)