BIST 10.224
DOLAR 32,35
EURO 34,84
ALTIN 2.384,37
HABER /  GÜNCEL

Tacizciyi döve döve böyle öldürdüler

16 yaşındaki A.K.'ye, alkol aldıktan sonra cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen Çetin Kardeş,tacizde bulunduğu gencin ağabeyi ve arkadaşları tarafından öldürüdü

Abone ol

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde 16 yaşındaki A.K.'ye, alkol aldıktan sonra cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen 48 yaşındaki Çetin Kardeş, tacizde bulunduğu gencin ağabeyi ve arkadaşları tarafından dövülerek öldürüldü.
 
Akyazı İlce Emniyet Müdürlüğüne gelen A.K., ağabeyi R.K. (17) ile arkadaşı M.B. (18), Gazi Süleyman Paşa Mahallesi'nde oturan ve bir süre önce eşinden boşandığı için yalnız yaşayan Çetin Kardeş'i, dün evine gidip onunla birlikte alkol aldıktan ve iyice sarhoş ettikten sonra dövdüklerini söyledi. Poliste ifade veren gençlerden A.K., Çetin Kardeş'in bir ay kadar önce kendisine içki içirip cinsel istismarda bulunduğunu, durumu ağabeyine anlatınca eve gidip onu bu nedenle dövdüklerini öne sürdü.

EVDE KANLAR İÇERİSİNDE BULUNDU

Bunun üzerine Gazi Süleyman Paşa Mahallesi Pazarköy Caddesi'ndeki eve gelen polis ekipleri evde Çetin Kardeş'i kanlar içerisinde buldu. Adapazarı'na hastaneye sevk edilen Çetin Kardeş yapılan müdehaleye rağmen kurtarılamadı.

Poliste sorguları yapılan 3 genç bu akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. Çetin Kardeş'in cesedi ise kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

BÖYLE CANİLİK HİÇBİR YERDE GÖRÜLMEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Konya'da 24 yaşındaki sevgilinin halıya işedi diye sıcak su döküp yaktığı 3 yaşındaki çocuğu annesi nacağın sapı ile kafasına vurarak öldürdü. Olayla ilgili sevgilisiyle birlikte gözaltına alınan anne, niye öldürdünüz sorusuna ağlayarak, "sanane" cevabı verdi.

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Şeker Murat Mahallesi Hamzaeli Sokak No 28'deki evde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, iki kez evlenip ayrılan ve üçüncü bir kişiyle sevgili hayatı yaşayan 4 çocuk annesi Fadimana T. (33), 112 Acil Servis'i arayarak, "Oğlum sara hastası merdivenlerden düştü nefes almıyor" diyerek yardım istedi. Sağlık ekipleri ambulansla aldığı 3 yaşındaki Fırat Perker'i hastaneye kaldırdı. Hastaneye giderken kalbi duran 3 yaşındaki Fırat, geri döndürme ünitesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Doktorlar bebeğin vücudunda yanık ve ekimoz izleri bulunca şüpheli ölüm olarak değerlendirip polise haber verdi.

HALIYA İŞEDİ DİYE ÖLDÜRMÜŞLER
Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, ölen 3 yaşındaki çocuğun vücudundaki izleri fark edince ailesine ulaşmaya çalıştı. Hastaneye gelen annenin çocuk öldükten sonra ortadan kaybolduğunu öğrenen polis ekipleri harekete geçti. Evinde yakalanan Fadimana T. çocuğun düşerek öldüğünü iddia etmesinden bir süre sonra suçunu itiraf etti. Oğlunun halıya işediği için rahatsız olduklarını belirten anne, "nikahsız yaşadığım eşim Koray, bir gün önce sıcak suyu çocuğun üzerine döktü. Bir gün sonra da aynı şeylere devam edince ben de nacakla kafasına vurdum. Bayılınca sağlık ekiplerini aradım. Koray daha önce de çocuğuma işkence yapıyordu" dedi. Polis kadının ifadesinin ardından sevgilisi Koray K'yi de (24) gözaltına aldı. Gözaltına alınan sevgili suçlamaları reddetti.

ÇOCUKLARI MAHMEKE KARARI İLE ALMIŞLAR

Üç yaşındaki oğlunu öldüren Fadimana T'nın daha önce iki kez evlendiği ve bu evliliklerinden 3 çocuğunun olduğu öğrenildi. Son olarak Koray K. ile dost hayatı yaşayan Fadimana T'nin ondan da bir çocuğu olduğu belirlendi. Biri bedensel engelli 3 çocuğuna cinayetten tutuklanan ikinci kocası K.P'nin babasının baktığı, ancak Fadimana T'nin 3 ay önce mahkeme kararı ile çocukları üzerine aldığı belirtildi. İkinci eşinden olan 3 yaşındaki çocuğunu öldürmek suçundan adliyeye sevk edilecek anne ve sevgilisi, kendi soyundan birini kasten öldürmek suçundan mahkemede yargılanacak. Çocuk polisi tarafından evden alınan diğer 3 çocuk ise Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na verildi.

Çocuğunu öldüren Fadimana T'nin annesi ve babası Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelerek kızı ve sevgilisi adli işlemler için götürüldüğü sırada gözyaşı döktü. Fadimana T'nin annesi, "Kızım nasıl öldürdün" diyerek sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

 


UYDULU TAKİPLE TECAVÜZÜ ÖNLEDİLER

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

17 yaşındaki kız, benzincide "Kaçırıldım, tecavüze uğramaktan korkuyorum" notu bırakınca jandarma harekete geçti...

Jandarma, Entegre ve Muhabere Bilgi Sistemi (JEMUS) yardımı ile uydudan takip yaparak 17 yaşındaki bir kız çocuğunun hayatının karartılmasına engel oldu. İstanbul İl Jandarma Alay Komutanlığı'nı seferber eden olay, Arnavutköy Tayakadın'da meydana geldi. N.G.S. (17), geçtiğimiz günlerde, annesinden izin alıp erkek arkadaşı A.Ş. ile buluştu. İkili daha sonra A.Ş.'nin amcası B.Ş.'nin yanına giderek otomobille gezmeye çıktı.

ÇOCUK GİTTİ, AMCASI KAÇIRDI

Kısa süre sonra genç kızın erkek arkadaşının telefonu çaldı. A.Ş. amcasına "Benim acil işim çıktı hemen gitmem lazım. Sen N.'yi evine bırakırsın" dedi. A.Ş. gittikten sonra amca B.Ş., küçük kızı Esenler'deki evine bırakacağını söyledi. Ancak Esenler yerine otomobili Tayakadın'da ormanlık bir alana sürdü.

OTOMOBİLDE TACİZ

N.'nin iddiasına göre B.Ş., otomobili kullanırken elle taciz etmeye başladı. Bu sırada otomobilin benzini bitti. Amca bir benzin istasyonuna girince, genç kız da tuvalete girme bahanesiyle otomobilden indi. Bu sırada "Bu adam beni kaçırdı. Tecavüze uğramaktan korkuyorum. Lütfen yardımedin" yazan notu benzinlikteki pompacının eline sıkıştırdı. Pompacı, notu okuyunca jandarmaya ihbarda bulundu.

Jandarma ekipleri, JEMUS'u (Jandarma Entegre veMuhabere Bilgi Sistemi) devreye soktu. Uydu takibi ile bölgede bulunan jandarma devriye araçlarının yerleri tespit edildi ve ihbar bilgileri araç plakası ile birlikte ekiplere elektronikmesajla iletildi. Tayakadın'ı çember içine alan jandarma, 35 dakika sonra ise otomobili bulup genç kızı kurtardı. İkilinin benzin istasyonunda güvenlik kameralarında kaydedilen görüntülerine de ulaşıldı. Amca B.Ş. gözaltına alınırken, "Beni eve bırakacaktı ancak buralara kadar getirdi. Yolda sürekli bacaklarımı okşamaya başlayınca tepki gösterdim. Jandarma beni zamanında kurtardı" diyen N.G.S. ailesine teslimedildi.

 

ÖNCE TECAVÜZ ETTİLER SONRA ŞANTAJ YAPTILAR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde 16 yaşındaki D.E.'ye tecavüz ettikleri iddiasıyla geçen hafta tutuklanan 3 kişinin ardından 5 kişi daha gözaltına alındı. Şüphelilerden 19 yaşındaki Ferdi A.'nın, çıplak fotoğraflarını internete koymakla tehdit ettiği D.E.'yi başka erkeklere pazarladığı iddia edildi.

Çaycuma Çok Programlı Lise'yi geçen yıl 1'inci sınıftayken terk eden D.E., geçen salı günü polise başvurarak, 1 yıl önce Çaycuma'nın Karapınar Beldesi'nde tanışıp arkadaş olduğu işsiz Ferdi A.'nın kendisine tecavüz ettiğini iddia etti. D.E., Ferdi A.'nın daha sonra cep telefonuyla çektiği çıplak fotoğraflarını internete koymakla tehdit ederek, çevresindeki arkadaşlarıyla ilişkiye girmeye zorladığını ileri sürdü.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

D.E., en son salı günü Ferdi A. ile birlikte arkadaşları 24 yaşındaki Soner T. ve 34 yaşındaki Tuncay D.'nin Akyamaç Köyü Mevkii'nde ırmak kenarında otomobilin içinde kendisine tecavüz ettiklerini söyledi. D.E.'nin ifadeleri doğrultusunda önce Ferdi A., Soner T. ve Tuncay D. gözaltına alındı. Ferdi A., ifadesinde D.E. ile kendi isteği ile ilişkiye girdiğini, çıplak fotoğraflarını da çekmediğini ileri sürdü. 3 kişi, geçen hafta sevk edildikleri adliyede mahkemece tutuklandı.

5 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

D.E.'nin ifadeleri doğrultusunda soruşturmayı derinleştiren polis, dün akşam kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla Ferdi A.'nın kardeşi 17 yaşındaki Tuğhan A., 34 yaşındaki Hasan K., 26 yaşındaki Üzeyir K., 37 yaşındaki Orhan K. ve 25 yaşındaki Elvan Ö.'yü de gözaltına aldı. Şüpheliler, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ferdi A.'nın, yaklaşık 1 yıl süreyle D.E.'yi şantaj yoluyla başka erkeklere para karşılığında sattığı iddia edildi. Olayla ilgili 1 kişinin daha arandığı belirtilirken, soruşturma sürdürülüyor.

GÖZ GÖRE GÖRE BÖYLE SOYDULAR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Beşiktaş'ta polise başvuran F.O, 16 Mayıs'ta Fulya Mahallesi'ndeki evinin zilini çalan bir kişinin, silah çekerek para istediğini, parasının olmadığını söyleyince de cep telefonunu gasbederek kaçtığını bildirdi.

Olayla ilgili çalışma başlatan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, söz konusu telefonun Beşiktaş'ta bir iletişim şirketine satıldığını ve satan kişinin de Ayhan A. (54) olduğunu tespit etti. Emniyette benzer suçtan birçok kaydı bulunan A, yakalanarak gözaltına alındı.

TRAFİK KAZASINDA KALP KRİZİNDEN GİTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Dilara Fayetörbay yönetimindeki 25 FT 950 plakalı otomobil, Atatürk Üniversitesi'ndeki Oyunlar Köyü Kavşağı'nda, İsmail Çiçek'in kullandığı 25 LA 891 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada, kalp rahatsızlığı bulunan sürücünün annesi Çiğdem Fayetörbay (56) çarpışmanın etkisiyle kalp krizi geçirerek, olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan sürücüler Dilara Fayetörbay ile İsmail Çiçek, Aziziye Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

ALKOLLÜ BABA DEHŞET SAÇTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Çorum'da alkol bağımlısı olduğu iddia edilen 37 yaşındaki Hakan D., yemeği geç hazırlamadığı için kızdığı kızı 11 yaşındaki Pınar D.'yi birinci katta bulunan evlerinin balkonundan attı. Yaklaşık 3 metre yükseklikten beton zemine düşerek kafasından yaralanan Pınar D., komşularının çağırdığı ambulans ile hastaneye kaldılırken, babası gözaltına alındı. Kontrollerde şüphelinin 4.00 promil alkollü olduğu belirlendi.

Hakan D.'nin 8 ay önce boşandığı eski eşinin ödenmeyen kredi kartı borcu nedeniyle 1 aydır cezaevinde olduğu belirtildi.

Çorum'un Meram Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, eve alkollü olarak gelen 5 çocuk babası Hakan D., kızı Pınar D.'den kendisine yemek yapmasını istedi. Pınar D. de babasına yemek yapmak için mutfağa gitti. Bu sırada Hakan D. kanepeye uzanıp kızının yemek yapmasını beklemeye başladı. Bir süre sonra hızla kanepeden kalkıp kızının yanına giden Hakan D., mutfakta yemek yapmaya çalışan Pınar D.'ye "Neden yemeğim hazır değil?" diyerek bağırmaya başladı. Hakan D. ardından da kızı kucağına alıp, birinci katta bulunan dairenin 3 metre yükseklikteki balkonundan beton zemine attı.

Kafasından yaralanan Pınar D., komşularının çağırdığı ambulans ile Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, babası da eve gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

Hastane polisine ifade veren Pınar D., "Babam yemek yapmamı istedi. İçkiliydi, ben mutfakta ona patates kızartmaya çalışıyordum. Bir süre sonra bana, 'Neden yemeğim hazır değil?' dedi. Bir şey söylememe fırsat vermeden beni kucağına aldığı gibi balkondan attı" dedi.

Babasının eve sık sık arkadaşlarını çağırdığını ve alkol aldığını belirten Pınar D., "Annem 1 aydır kredi kartı borcu nedeniyle cezaevinde yatıyor. Bize babam bakıyordu. Kardeşlerim de tehlikede olabilir. Onları kurtarın" ifadelerini kullandı.

Olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi oturduğu evde yakalanan baba Hakan D.'nin kontrollerde 4.00 promil akkollü olduğu belirlendi. Pazarcılık yaparken 2 yıl önce iflas eden Hakan D.'nin aşırı derece alkollü olduğu gerekçesiyle ifadesinin alınamadığı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Diğer taraftan, Hakan D.'nin 8 ay önce boşandığı Sibel Kaymaz'ın da 12 bin liralık kredi kartı borcu nedeniyle 1 aydır cezaevinde olduğu ortaya çıktı.

LİSELİ KIZA SOKAKTA TACİZ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Antalya'da, yolda yürüyen lise öğrencisi 17 yaşındaki A.S.'ye arkadan sarılıp parka doğru sürüklemek isteyen ve genç kızın direnmesi üzerine eliyle taciz ettiği öne sürülen 48 yaşındaki R.K. gözaltına alındı.

Olay, dün öğle saatlerinde Yeşiltepe Mahallesi'nde meydana geldi. Okuldan çıkıp evine giden lise son sınıf öğrencisi A.S., iddiaya göre sokak ortasında bir kişinin tacizine uğradı. İşsiz R.K., genç kıza arkasından sarılıp onu çocuk parkına sürüklemeye çalıştı. Direnen genç kız, kendisini elle taciz ettiğini ileri sürdüğü adamın elinden kurtularak yakında bulunan polis merkezine koştu. Polis, çevrede yaptığı araştırma sonunda R.K.'yı kısa sürede yakaladı.

Ağlayarak tacizi anlatan kızın annesi ile bir sınıf arkadaşı da karakola geldi. Babasının durumu öğrenmesinden korkan A.S., polis merkezinde şikayetçi olmaktan vazgeçti. Polis, R.K. ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

TACİZ DAVASINDA ŞOK EDEN İTİRAF

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Zonguldak'ta 17 Mayıs 2010'da meydana gelen grizu faciasında oğlu 32 yaşındaki Kadir Ötgüç'ün ölmesi ardından gelini 24 yaşındaki F.Ö.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında 10 yıl hapis istemiyle dava açılan 66 yaşındaki Muhuttin Ötgüç'ün yargılanmasına başladı. 2 çocuk annesi Fatma Ötgüç, eşi hayattayken de kayınpederinin tacizde bulunduğunu ileri sürdü. Fatma Ötgüç, oturdukları evin 2'nci katını kendisine vermesi halinde kayınpederinden şikayetçi olmayacağını söyledi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Karadon Müessese Müdürlüğü'ne ait Karadon Yeni Servis Kuyusu'nda meydana gelen grizu patlamasında ölen 30 madenciden Kadir Ötgüç'ün eşi F.Ö., Çaycuma'nın Coburlar Köyü'nde birlikte aynı evde yaşamaya devam ettiği kayınpederi Muhittin Ötgüç'ün kendisine cinsel tacizde bulunduğunu öne sürerek geçen Mart ayı sonunda jandarmaya başvurdu. F.Ö., kayınpederinin kendisine taciz girişiminde bulunurken cep telefonuyla çektiğini iddia ettiği bir fotoğrafı jandarmaya kanıt olarak teslim etti. Gözaltına alınan Muhittin Ötgüç, sevk edildiği mahkemede tutuklandı. Hakkında, 'Mağdurun beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde cinsel istismar' suçlamasıyla 10 yıl hapis cezası istemiyle dava açılan Muhittin Ötgüç, bugün Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktı.

"EŞİM HAYATTAYKEN DE YAPIYORDU"

Çocukları 1 yaşındaki Kadir ve 5 yaşındaki Kerim ile birlikte geldiği mahkemede ifade veren Fatma Ötgüç, eşinin ölümünden sonra aynı evde kayınpederi ve kayınvalidesiyle birlikte yaşamaya devam ettiğini söyledi. Son aylarda kayınpederinin tacizlerine maruz kaldığını iddia eden F.Ö, "Kayınpederim arkama geçerek bana yaklaşmaya çalışıyordu. Bir gün yatak odasında uyuduğum sırada gelip beni öptü. Beni gördüğü zaman elini cinsel organına götürüyordu. Eşim hayattayken de bu tür davranışlarda bulunyordu. Kendimi korudum. Hatta resmini bile çektim" dedi.

Mahkeme Başkanı Hakim Gökçe Yıldız'ın, "Şikayetçi misin?" diye sorduğu F.Ö., "Oturduğumuz evin ikinci katını bana versin ve bize karışmasın. Şikayetçi olmayacağım" dedi. Suçlamayı kabul etmeyen Muhuttin Ötgüç ise, "İftira atıyor. Vallahi öyle bir olay yok. Benim ölen çocuğumun acısı halen yüreğimde. Cinsel tacizde bulunduğum iddialarını kabul etmiyorum. Ben bir babayım" dedi.

RAPORA TEPKİ GÖSTERDİ, DURUŞMAYI TERK ETTİ

Hakim Gökçe Yıldız, olay nedeniyle ruh ve beden sağlığının bozulduğuna yönelik Çaycuma Devlet Hastanesi'nin raporunu okuması ardından F.Ö., "Niye ruh halim bozulsun? Ben deli miyim?" diyerek tepki gösterdi. Hakim Yıldız'ın, "Rapor senin lehine" demesine rağmen tepkisini sürdüren F.Ö, duruşma salonunu terk etti.

KAYINVALİDE: MUTFAKTA SARILDI

Duruşmada tanık olarak dinlenen 69 yaşındaki Behice Ötgüç de, oğlunun ölümü üzerine büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, "Eşim gelinime, 'Ben seni Kadir için almadım, kendim için aldım' demiş. Ben duymadım. Bunu bana gelinim söyledi. Ancak, birgün mutfakta bulaşık yıkarken eşim gelinime arkasından sarılmaya kalkıştı. Beni görünce paniğe kapılarak ayrıldı. Gelinim de bana, 'Eşine söyle beni öpmeye çalışıyor' dedi." Sanık Muhuttin Ötgüç'ün tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

HATAY'DA İKİ SEVGİLİ ÖLÜ BULUNDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Hatay merkeze bağlı Harbiye beldesinde iki sevgili otomobilde başlarından tabancayla vurularak ölmüş bulundu.

İhbar üzerine Harbiye beldesi Döver köyünde seyir teraslarının bulunduğu mevkiye giden güvenlik güçleri, otomobilde iki kişinin cesedini buldu. Ölen iki kişinin Davut Sayhan (27) ile Pınar Altun (19) olduğu belirlendi. Davut Sayhan ile Altun'un sevgili oldukları, ailelerin evliliklerine karşı çıktığı öğrenildi.

Sayhan'ın Adana'da ailesiyle birlikte oturan Altun'u kiraladığı otomobille alarak Hatay'a getirdiği, silahla önce sevgilisini başına ateş ederek öldürdüğü, ardından aynı silahla kendi kafasına ateş ederek yaşamına son verdiği belirtildi.

Bu arada, Pınar Altun'un ailesinin kızlarının Davut Sayhan tarafından kaçırıldığı yönünde polise ihbarda bulunduğu öğrenildi.

Pınar Altun'un cesedinin ailesi tarafından Antakya Devlet Hastanesinden alındığı, Sayhan'ın cesedinin ise Muş'taki ailesi tarafından yarın alınacağı bildirildi.