BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  GÜNCEL

Tacizci ortağa infaz

Telefonla eşini rahatsız eden iş ortağını öldürdü. Cesedi dereye attı, ardından...

Abone ol

İstanbul Silivri'de Zekeriya Duranoğlu, telefonla eşini rahatsız eden iş ortağı Hüseyin Özen'i tabancayla vurarak öldürdü. Eşiyle birlikte cesedi battaniye sararak dereye atan Duranoğlu, jandarmaya giderek iş ortağının kaybolduğunu bildirdi. Soruşturma kapsamında suçunu itiraf eden Zekeriya Duranoğlu tutuklanırken, eşi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Silivri'de geçtiğimiz Pazartesi meydana gelen olayda; kimliği belirsiz bir kişi tarafından bir süredir telefonla rahatsız edilen Hamine Duranoğlu, durumu eşi Zekeriya Duranoğlu'na bildirdi. Zekeriya Duranoğlu, gelen aramalardan birinde telefonun öbür ucundaki kişinin iş ortağı Hüseyin Özen olduğunu belirledi. Duranoğlu ve ortağı Özen, bir süre telefonda tartıştıktan sonra ortak oldukları fırının üst katında randevulaştı. Burada, iki ortak arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Belindeki silahı çeken Zekeriya Duranoğlu, Hüseyin Özen'i kurşun yağmuruna tuttu. Kanlar içinde yere yığılan Hüseyin Özen olay yerinde yaşamını yitirdi. Zekeriye Duranoğlu ve eşi, ortağının cesedini battaniyeye sarıp, arabayla ilçeye 5 kilometre uzaklıktaki dere kenarına götürdü. Cesedi sazlıkların arasına atan Duranoğlu, daha sonra jandarmaya giderek ortağı Hüseyin Özen'in kaybolduğu ihbarında bulundu.

Hüseyin Özen'in cesedi, olaydan 3 gün sonra sazlıkta bir çiftçi tarafından bulundu. Yapılan incelemenin ardından soruşturma başlatan jandarma ekipleri, cinayeti işleyebileceğini düşündüğü Zekeriya Duranoğlu ve eşini gözaltına aldı. Yapılan sorgularında suçunu itiraf eden Zekeriya Duranoğlu ve eşi adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Zekeriya Duranoğlu tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderilirken, eşi Hamine Duranoğlu ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.