BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  DÜNYA

SUYUN IŞIKLA DANSI NDA MUHTEŞEM KOREOGRAFİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Gençlik Parkı’nın dev havuzunda gerçekleştirilen, Avrupa’nın en büyük “Suyun Işık ve Müzikle Muhteşe...

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Gençlik Parkı’nın dev havuzunda gerçekleştirilen, Avrupa’nın en büyük “Suyun Işık ve Müzikle Muhteşem Dansı” sürprizlerle dolu yeni bir koreografi ile başladı.
Sezonun ilk halka açık gösterisini izlemek için Havuz başında toplanan yüzlerce Başkentli, müziğin ritmi, fıskiyelerde oluşan renk cümbüşü ve lazer ışıklarının oluşturduğu görsel atmosfer ile adeta büyülendi.
Müziğin ritmine, muhteşem renk armonisi ve suyun dansına hayran kalan izleyiciler, gösterinin finalinde pompalardan püsküren suyun oluşturduğu perdenin üzerinde Türk Bayrağı, Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in görüntülerinin dalgalandırılmasını ayakta alkışlandı.
Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yaza damgasını vuran “Suyun ışıkla ve müzikle dansını”, Başkentliler hava şartları uygun olduğu sürece her gün saat 20.00’da izleyebilecek.
(İHA)