BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Süter, tüm yazarları karşısına aldı

Şakir Süter, son yazdığı "Yazarlar ne yazar?" konulu yazısıyla tüm köşe yazarlarını karşısına aldı. İşte Süter'in eleştirilerinden nasiplenen yazarların listesi:

Abone ol

Şakir Süter en son yazdığı başlıklı köşe yazısıyla tüm yazarları bir anda karşısına aldı.


Zaman zaman, Akşam'ın dışında gazete alamayan okurlarım için diğer gazetelerdeki bazı yazarlardan önrekler verip 'mealen' ne yazdıklarını sizlere aktarıyorum. Yine zamanı geldi sanırım. İşte diğer gazetelerdeki yazarların 'mealen' yazdıkları:

'..Bir yazı yazdım, MHP lideri Devlet Bahçeli okudu ve 57. Hükümet'in ortağı olarak erken seçim kararını açıkladı; ben de hükümeti düşürmüş oldum. İki yıldır bu AKP için yazmadığım kalmadı. Ya Tayyip beni okumuyor ya da ben yeterince sert değilim. * Tufan Türenç - Hürriyet.'

'..Bugün kime bulaşayım da internet siteleri yazımdan alıntı yapsın. En iyisi ben yine Mehmet Barlas ya da Öcal Uluç'un ne kadar kötü yazdıklarını yazayım da tanınayım.' * İsmi mahfuz yazar ama her gazeteden olabilir.

'..Şu internet sitelerinden bana naftalinli yazı ve fıkraları gönderenleri yakalarsam, TV'ye çıkarıp 'acı var mı' diye sormazsam. Rezil ettiniz ulan beni.' * Reha Muhtar - Sabah.

'..Gazeteye her gelişimde, kızlar ip gibi dizilip beni seyre dalıyorlar. Naçiz vücuduma tacizde bulunacaklar diye endişeliyim. Kemal Yıldırım'ı, kızların nabzını tutmakla görevlendirdim ama hır çıkmış. Çünkü Kemal, nabzın nereden tutulacağını bilmiyormuş.' * Selahattin Duman - Vatan.

'..Tayyip Bey'le her konuşmamda karşımda 2. Atatürk varmış gibi geliyor bana. Ama böyle dersem, bazı geri zekalılar yine küfredecekler. Hep derim; Tayyip Bey gerçeğini göremeyenler adam olamaz.' * Fatih Altaylı - Hürriyet.

'..Çin'den geldim Siirt'e gittim. Oradan Almanya'ya, dün Yozgat'taydım, yarın da Kars'a gidiyorum. Ergun Babahan elime bir zarf tutuşturup 'ağbi, şu mektubu Kars muhabirine verir misiniz lütfen?' dedi. Bunlar beni gazeteci mi posta memuru mu sanıyorlar yoksa ben seyyah mıyım?' * Yavuz Donat - Sabah.

......

Not: Bu yazıların her birine konuk ettiğim Engin Ardıç'a artık yer vermiyorum çünkü...

Engin Ardıç yarından itibaren Akşam'da..

'Mealen' değil, yazacaklarının 'aslını' hep birlikte zevkle okumaya devam edeceğiz; aramıza hoşgeldin Engin.

YAZI:Şakir SÜTER