BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,72
ALTIN 2.435,62
HABER /  GÜNCEL

Susurlukçu Akça tutuklandı

''Susurluk Davası'' hükümlülerinden eski polis memuru Ayhan Akça tutuklandı

Abone ol

Ziya Bandırmalıoğlu'nun da sanıkları arasında yer aldığı çete davası duruşması sırasında gözaltına alınan 5 kişiden ''Susurluk Davası'' hükümlülerinden eski polis memuru Ayhan Akça'nın da aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 kişi Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gönderildi. İstanbul Cumhuriyet Savcılığınca ifadeleri alınan bu kişilerden 2'si serbest bırakılırken, Ayhan Akça, Ali Şahin Ceylan ve Mahmut İbrahimiye tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Nöbetçi İstanbul 10 Ağır Ceza Mahkemesinde sorgulanan bu kişiler, tutuklanarak cezaevine gönderildi. ''Susurluk Davası'' hükümlülerinden eski polis memuru Ziya Bandırmalıoğlu'nun da sanıkları arasında yer aldığı çete davasının 23 Kasım Cuma günü yapılan duruşması sırasında eski polis memuru Ayhan Akça'nın da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alınmıştı.

Bu kişilerin ''Oflu İsmail'' olarak bilinen İsmail Hacısüleymanoğlu'nun tutuklanmasıyla sonuçlanan soruşturma kapsamında gözaltına alındıkları öğrenildi.