BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.442,65
HABER /  MEDYA

Survivor'dan atılan Berna Canbeldek kimdir?

Berna Canbeldek Survivor 'da Sahra Işık'ı dövdüğü için diskalifiye olmuştu. Berna Canbeldek Survivor All Star 'da Gönüllülerden Ünlülerin ekibe çeçti. Peki Berna Canbeldek kimdir?

Abone ol

Survivor eski sezonda Sahra Işık'ı dövdüğü için yarışmadan diskalifiye olan Berna Calbeldek yeni sezon Survivor All Star kadrosunda bu yüzden Gönüllülerden Ünlülere geçirildi. Peki Sahra'yı döven Berna Canbeldek kimdir?

SURVİVOR ALL STAR BERNA CANBELDEK KİMDİR?

Survivor Berna Candelbek , Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yaptığı dans gösterileriyle tanınıyor.

ekran-resmi-2015-02-23-16.16.58.png Başarılı danslarıyla finale kadar çıkan Berna Canbeldek , Survivor All Star 'da mücadele edecek. Profesyonel dansçı ve dans eğitmeni olan Survivor Berna Canbeldek , 1989 yılında Bursa’da doğmuştur.

ekran-resmi-2015-02-23-16.17.12.png12 yaşından itibaren dans eğitimi alan Berna Canbeldek , Türkiye’den Almanya’ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin’de yaşamaktadır.

ekran-resmi-2015-02-23-16.17.39.png

Survivor'da Sahra ve Berna arasında ne yaşandı?

Survivor Ünlüler Gönüllüler'de Sahra ve Berna arasında çıkan tekmeli kavganın ardından Berna diskalifiye olarak adadan ayrılmıştı. Acun Medya tarafından yayınlanan görüntüler Berna ve Sahra'nın adadaki ilişkilerini gözler önüne serdi. İlk başlardan kafa yapılarının birbirine çok uyduğunu her fırsatta dile getiren sıkı dostlar daha sonra tekme tokat birbirine girdi.

Televizyonda yayınlanmayan bu görüntüde, başlarda çok iyi anlaşan yarışmacıların bir süre sonra sorunlar yaşamaya başladığı anlara yer verilmiş.Ekranların en çok izlenen programı Survivor'da haftaya Berna ve Sahra'nın kavgası damgasını vurdu.Önce sözlü atışmalarla başlayan tartışma Berna'nın Sahra'ya vurmasıyla daha da alevlendi. Tartışmanın ilerleyen anlarında Berna daha da ileri giderek takım arkadaşı Sahra'ya tekme atınca adada ortalık karıştı.Olaylar sırasında soğuk kanlı davranan Sahra tartışmadan karlı çıkan taraf oldu. Berna takım arkadaşına vurduğu için Survivor adasından diskalifiye edildi.

BERNA VE SAHRA 'NIN UNUTULMAZ KAVGASI