BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,89
ALTIN 2.433,79
HABER /  MEDYA

Survivor'da sakatlık kavgası

Ekranların en çok izlenen programlarından Survivor 2016, yayına başladığı ilk günden bu yana, adrenalin dolu anlar yaşanmasına sebep oluyor.

Abone ol

Survivor 2016, 11. sezonu ile geçtiğimiz hafta başladı. Yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana, başlamasını merak ve sabırsızlık ile bekleyen izleyicileri de ekran başına kilitledi. Survivor’da bir haftanın geride bırakılması ile birlikte yarışmacılarda açlık ve yorgunluk kendini göstermeye başladı. Sinirler gerilmeye başladı.

Survivor'un 13 Şubat'ta yayınlanan bölümünde ünlüler takımından Yunus Günçe ve Nagihan Karadere birbirine girdi. Yunus ve Nagihan yarış sırasında tartışmaya başladılar.

Yunus kaybetti, Nagihan küplere bindi...

Yunus, oyunda başarılı olamayınca Nagihan çok sinirlendi. Nagihan, Yunus'un bacağındaki sakatlıktan dolayı Yunus'un başarılı olamadığını savundu. Nagihan, Yunus'u yarışmaması konusunda daha önce de uyarması, ancak Yunus'un bunu dinlemeyerek yarışması üzerine Nagihan sinirlerine hakim olamadı.

Nagihan: “Ben boşuna buradan yırtınıyorum. Sakalım yok laf dinletemiyorum kimseye. İki saattir aynı şeyi söylüyoruz.” diye bağırmaya başladı. Bunun üzerine Yunus, “Senin bana ne teklif ettiğini söylemeyeyim istersen.” diyerek Nagihan'ı tehdit etti. Ancak Nagihan: “Sakatsın, oynama diyorum sana. Teklif mi bu? Ne tehdit ediyorsun beni.” diyerek Yunus'un ima ettiği durumu açıklığa kavuşturdu. Nagihan ve Yunus'un birbirlerine söylediği bu sözler ile birlikte ortam iyice gerildi.

Beceremiyorsun!!!

Yunus ve Nagihan'ın tartışması iyice kızışırken Nagihan'ın: “Beceremiyorsun, orada düşüyorsun. Daha denge tahtasını geçemiyorsun.” demesinin üzerine Yunus: “Sen öğretmen misin?” diye çıkışmaya başladı. Nagihan altta kalmayarak “Öğretmenin ben, evet öğretmenim. Saygısızsın çünkü. Laf dinlemiyorsun. takımına saygın yok senin. Beceriksizsin, beceriksizsin. Survivor değilsin sen.” diyerek ayağa kalktı ve tartışma daha da alevlendi. Yunus ise “Benim kendi takımıma da karşı takıma da saygım var. “diye cevap verdi. İkilinin bu tartışmasını takım arkadaşları engellemeye çalıştılar. Gönüllüler takımı ise, ünlüler takımının bu tartışmasını alkışladılar.

Oyunu kaybeden gönüllüler takımında Nagihan, Yunus'un sakatlığı yüzünden oynamaması gerektiğini savunuyor, Yunus ise kaybetmesinin sakatlığı ile ilgisi olmadığını savunuyordu.