BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.436,44
HABER /  GÜNCEL

Survivor'da elendi öyle bir veda etti ki herkes şaşırdı

Survivor'dan kim elendi sorusunun yanıtı Tarık Mengüç oldu. Tarık Mengüç vedasıyla herkesi şaşırttı. Şimdiye kadarki Survivor elemelerinden ve vedalarından farklı bir son vardı.

Abone ol

Survivor 7 Mart 2017 salı gecesi kim elendi sorusu yanıt buldu. Ünlüler takımından elemeye çıkan Sabriye Şengül, Adem Kılıççı ve Çılgın Sedat ile birlikte çıkan Tarık Mengüç Survivor'dan elendi.

Bugüne kadar alışık olduğumuzdan farklı bir vedanın gerçekleştiği Survivor'da Tarık Mengüç, önce Acun Ilıcalı'ya teşekkür etti sonra arkadaşlarına döndü. Tarık Mengüç 'Bu yaşıma rağmen bu kadar kalmam bile mucize. Oğlumun hayalini gerçekleştirdim. Oğlum baba sen ordan ayrıldığında senin başaramadığını ben başaracağım' dedi. Bu sözden sonra ağlaya başlayan Tarık Mengüç, Mengüç, 'Hata yapmışsam herkesten özür diliyorum. Karşı takımdan da...' diyerek gözyaşı döktü.

20 YAŞINDA OLSAYDIM...
survivor kim elendi 7 mart tarik mengucTarık Mengüç tekrar tekrar teşekkür ve tekrar tekrar özür dileyerek veda etti. Tarık Mengüç 'İsterdim ki arkadaşlarım gibi 20 yaşında olmayı. O zaman zıpkın gibi olurdum. Tarık Mengüç güç demek ama bugün gücüm bitti. Burası çok zor. Yapabildiğim kadar yaptım herkesden özür diliyorum." dedi.

OLAĞANÜSTÜ SEMPATİKMİŞSİN
Acun Ilıcalı "İnan Survivor'dan çıkınca sen de göreceksin Türk halkı seni çok sevdi. Buranın şartlarında herkesin krizleri oldu ama genelinde olağanüstü sempatik, olağanüstü pozitif ve bana göre olağanüstü de başarılıydın" diyerek onu uğurladı.