BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.506,82
HABER /  MAGAZİN

Survivor Topaloğlu'nu bitirmiş

'Survivor bir tren gibi hızlı geçti ama beni çok yordu' diyen Topaloğlu Survivor'la ilgili samimi açıklamalarda bulundu

Abone ol

Mustafa Topaloğlu, Survivor yarışmasından ayrıldıktan sonra hemşerilerine destek vermek için hafta sonu bir otelde düzenlenen Fındıklı (Viçe) Kültür ve Dayanışma Derneğinin gecesine katıldı.

Gece de oğlu Çağlayan Topaloğlu’da sahne aldı ve daha sonra baba oğul Magazintıktık'ın  sorularını yanıtladı.

TREN GİBİ HIZLI GEÇTİ

Survivor hakkında konuşan Topaloğlu, “Survivor bir tren gibi hızlı geçti ama beni çok yordu. Bir fare ile akrep de çok zorladı bunun üzerine bir de arı soktu. Oğlum Çağlayan, yarışmaya katılmak istese hayatta izin vermem. Orada şartlar bambaşka. İnsanın ne annesi ne de babası var yanında. Bir adaya bir Topaloğlu yeter” dedi.

ALP'İ KISKANDIM

Çağlayan Topaloğlu ise babasının aksine adaya gitmek istediğini, eski bir futbolcu olduğunu ve zor şartlara karşı dayanıklı olduğunu söyledi. Aynı zaman da orda Alp’i kıskandığını söyleyen Topaloğlu, “Babama bu kadar saygı göstermesine ve sürekli babamı destekleyerek yanında olmasına sevindim. Fakat itiraf etmeliyim ki baba oğul gibi yakın olmalarını kıskandım.'dedi

O DA BENİM OĞLUM

Oğlunun bu itirafı üzerine gözleri dolan Mustafa Topaloğlu “Adını duyunca bile duygulanıyorum. Şimdiden çok özledim. Orası bambaşka bir yer ve orada Alp, benim her zaman yanımda oldu. Bundan sonra ben de onun yanında olacağım. O da benim bir oğlum ve artık ayrılmak yok” dedi.