BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.439,82
HABER /  MEDYA

Survivor son bölüm videoları Turabi bir anda...

Survivor son bölümü izleyemeyenler için tüm videoları derledik. Acunn Medya'nın sevilen yarışması Survivor'da son bölüme Turabi'nin yere yığılması damga vurdu.

Abone ol

Survivor son bölümü yine izleyenleri ekranlara kilitledi. Survivor Ünlüler ve Gönüllüler arasında ödül oyunu için kıyasıya rekabet yaşandı.

Survivor son bölümde izleyenler Turabi'nin yere yığıldığı anlarda ise ekrana kilitlendi.

TURABİ ACILAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Hafta arası oyunlarda sakatlanan Turabi, Survivor son bölümde Hakan'la yarıştığı oyunu zor bela kazandı. Oyunu kazanması sonrası ise Turabi acılar içinde yere yığıldı.

survivor-son-bolum-izle-turabi-acilar-icinde-yere-yigildi.jpg


ÖDÜLÜ GÖRÜNCE ÇILGINA DÖNDÜLER

Survivor All Star cumartesi akşamı yayınlanan son bölümünde Acun Ilıcalı merakla beklenen ödülü açıkladı. Bir anda Nusret’i ve etleri karşılarında gören yarışmacılar büyük heyecan yaşadılar.


SURVİVOR ÖDÜL OYUNU GÖNÜLLÜLERİN

Survivor ödül oyununun kazananı bu hafta Gönüllüler oldu. Nusret'in etlerini kaybeden Ünlüler büyük hayal kırıklığı yaşadı.


Survivor All Star’ın 20 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanan ödül oyununu kazanan gönüllüler Nusret’in hazırladığı etlerle ziyafet çekti.


Doğukan, gergin geçen ada konseyinde neden Hakan’ın adını yazdığını Survivor son bölümde açıkladı.


HASAN ŞEYTANIN AVUKATI!

Hasan, ünlüler takımında elemeye kalan Hakan’ın bir sonraki dokunulmazlık oyununda performansını bilerek aşağı çekebileceğini iddia etti.