BIST 10.259
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.401,84
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Survivor Serenay'ın futbol aşkı büyüledi

Serenay Aktaş Survivor All Star'da fakat başrolünde oynadığı film 'Figüran' vizyona girdi. Futbol aşığı olan Serenay, yeteneklerini beyazperdeye de taşıdı.

Abone ol

Survivor Serenay Aktaş'ın 3 Nisan'da vizyona giren filmi 'Figüran' Yılın En Kral komedi filmine aday gösteriliyor. Serenay Aktaş'ın tam bi futbol aşığı olduğunu artık bilmeyen kalmadı. Serenay Aktaş bu aşkını artık beyazperdeye de taşıdı.

Başrol oynadığı ilk sinema filminde futbol aşkından vazgeçmedi. 3 Nisan’da sinemaseverlerle buluşan ‘Yılın En Kral Komedi Filmi’ Figüran’ın başrol oyuncularından Serenay Aktaş futbol aşkını beyazperdeye de taşıdı. 

serenay-aktaş-(4).jpgProfesyonel futbolcu olan güzel oyuncu, Bosphorus Film Makers imzalı filmde, palyaço kılığına girmiş Figüran Mutlu (Ceyhun Fersoy) ile Pelin Şafak (Serenay Aktaş) ın futbol oynadığı sahnede tüm yeteneğini gözler önüne serdi. Aktaş eğlenceli sahne için "Futbol benim en büyük aşkım. 

SERENAY AKTAŞ 'FİGÜRAN' FOTO GALERİ (TIKLA- GÖR)

Figüran'da da bu aşkı yaşamama fırsat verdikleri sonsuz teşekkürler" dedi. 

serenay-aktaş-(7).jpgYönetmenliğini Tolga Çetin’in üstlendiği filmde, başrolleri Ceyhun Fersoy, Serenay Aktaş, Ferdi Kurtuldu, Erdal Cindoruk, Cem Kılıç, Umut Oğuz, Mehtap Bayrı ve Yıldırım Öcek paylaşıyor.

FİGÜRAN FİLMİN FRAGMANI