BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.441,35
MEDYA

Survivor Sabriye gözyaşlarına boğuldu! Yarışmaya katıldığımda bile...

Survivor yarışmasıyla tanınan ünlü boksör Sabriye Şengül, Kanal D'deki '2. Sayfa' programında konu ailesinden açılınca gözyaşlarına boğuldu.

İkinci kez dünya şampiyonu olan ve Survivor yarışmasıyla adını duyuran ünlü boksör Sabriye Şengül, Kanal D'deki '2. Sayfa' programına konuk oldu. Ailesinin zamanında boksla ilgilenmesine karşı çıktığını söyleyen Şengül, konu annesinden açılınca ise gözyaşlarını tutamadı.

Boksa başladığı zamanlar kadınların dövüş sporuyla pek fazla ilgilenmediğini, bu yüzden çevresinin kendisine destek olmadığını belirten Sabriye Şengül, şampiyon olduğunda kamyon şoförü olan babasının haberi gazeteden öğrendiğini söyledi.

Yaşamında hep zorluklarla karşılaştığını anlatan Şengül, "Hiç rahat bir yaşamım olmadı. İyi ki de sıkıntı çekmişim. Çünkü bu çektiğim sıkıntılar beni daha güçlü yapıyor. Ama Allah'ıma şükür şu an durumum iyi" dedi.

Şengül konu annesinden açılınca ise duygu dolu anlar yaşadı. Annesinin evlere temizliğe gittiğini söyleyen ünlü boksör, Survivor'da olduğu sırada bile ailesinin geçim sıkıntısı yaşadığını dile getirdi.

Annesi ve babasının dayısı yüzünden üç sene önce ayrıldığını anlatan Sabriye Şengül, "Çok saçma bir sebepten dolayı ayrıldılar. Ki boşanmaya sebep olan kişi dayım. Tek isteğim annemle babamın tekrar birleşmesi" dedi. Anne ve babasının şampiyon olduğunda bile bir araya gelmediğini de belirten Şengül, sözlerine şöyle devam etti;

Sitene Ekle